• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

26.11.2019

12:29

OSTAO SAM DO 4 NA SVADBI, A ONDA PRAVAC NA PIJACU DA PRODAJEM PILIĆE! Veljkov tast odmah otišao na posao posle venčanja!

Estrada

OSTAO SAM DO 4 NA SVADBI, A ONDA PRAVAC NA PIJACU DA PRODAJEM PILIĆE! Veljkov tast odmah otišao na posao posle venčanja!

Podeli vest

Otac Bogdane Rodić Bogdan odmah posle svadbe vratio se u Titel da prodaje piliće! Njegova porodična firma nije trpela zbog gala proslave u beogradskom hotelu "Hajat", pa je tast Veljka Ražnatovića, uprkos neprospavanoj noći, rano ustao i otišao da istovara robu

Žena sve spremila

Ekipa Informera zatekla je juče ujutru Bogdana ispred njegove radnje u Titelu.

Ne da joj da radi
B
ogdana je htela da radi i sada kada je trudna, ali ja to ne dozvoljavam
Bogdan Rodić

- Na svadbi sam ostao do četiri i onda se vratio kući. Tu sam dremnuo pola sata, popio kafu da se rasanim i odmah se bacio na posao. Morao sam najpre da prevezem piliće i ćurke na pijacu u Borči. Posle toga sam se vratio u svoju radnju u Titel da istovarim robu. Posao ne sme da trpi - kaže Rodić za naš list i napominje da zbog svadbe godine nije želeo da izneveri stalne mušterije:

- Nas je otprilike tridesetak u firmi, pa smo se ovih dana dobro organizovali zbog svadbe. Imam divne zaposlene, pa su neki radili i prekovremeno. Naša porodica se bavi ovim poslom već dvadesetak godina i kod nas su najkvalitetniji pilići, to garantujem!

Foto: Informer/Zoran Sinko

Bogdanin tata napominje da ni njegova supruga Danijela nije sedela skrštenih ruku dan posle glamuroznog venčanja.

Foto: Informer/Zoran Sinko

- Bilo je dosta gostiju koji nisu mogli da dođu u Beograd na slavlje, pa su nas oni juče posetili. Moja žena je sve uspela da spremi, pa smo slavlje nastavili ovde u Titelu. Baš je bilo veselo! Veljko i Bogdana, nažalost, nisu mogli da dođu. Bili su preumorni, pa su otišli kod Cece da se naspavaju - kaže Bogdan.

VELJKO I BOGDANA NE IDU NA MEDENI MESEC?! Posle spektakularne svadbe ostaju u Beogradu, A EVO I ZAŠTO!

Rodić napominje da mu je Bogdana donedavno bila velika pomoć u porodičnom biznisu:

Foto: Privatna arhiva

- Moje ćerke mi pomažu u svemu i ništa im nije teško. Bogdana je sada pošteđena jer je u drugom stanju, ali je doskoro sve radila. Htela je ona još da radi i sada kada je trudna, ali ja to ne dozvoljavam. Zabranio sam joj i da razmišlja o poslu. Najvažnije je da se odmara i da trudnoću iznese kako treba.

7 godina postoji porodična firma Rodića u Titelu

Sve ide u rikverc

Naš sagovornik priznaje da nije očekivao da će mu se najmlađa ćerka prva udati.

- Mislio sam da će se one redom udavati. Prvo najstarija, pa do najmlađe, ali je izgleda moralo sve da ide u rikverc! Presrećan sam zbog Bogdane jer mi je najvažnije da nju vidim nasmejanu. Moram da kažem da mi je bilo prelepo na svadbi. Znam ja da mladi znaju više da popiju, pa naprave probleme. Plašio sam se da se neko ne pobije ili da ne napravi neki haos, ali je srećom sve prošlo kako treba - zaključuje Rodić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija