• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Kurir.rs

27.11.2019

19:51

SVI BRUJE O OVOME! Ovo je pravi razlog zašto se Brena nije pojavila na Veljkovoj svadbi - CECA BRUTALNO ODGOVORILA!

Estrada

SVI BRUJE O OVOME! Ovo je pravi razlog zašto se Brena nije pojavila na Veljkovoj svadbi - CECA BRUTALNO ODGOVORILA!

Podeli vest

Podsetimo, Ražnatovićeva nije bila među zvanicama kada je Brena ženila Filipa Živojinovića

Svi bruje o tome kako je Lepa Brena, umesto na svadbu Veljka Ražnatovića, otišla u Monako, uprkos višedecenijskom prijateljstvu sa Cecom.

UMRO POZNATI SRPSKI REPER! Bane 187 nije izdržao tešku OPERACIJU!

Foto: Informer

Jedna od teorija, kako tvrde izvori, jeste da Brena zapravo uopšte nije bila pozvana na venčanje, što je ujedno pokrenulo i razne priče o tome kako Ceca nije prisustvovala Prijinom i Filipovom svadbenom veselju.

Foto: R.B.

Pevačica se tim povodom oglasila i otkrila pravi razlog zašto Brena nije viđena među brojnim Bogdaninim i Veljkovim zvanicama.

EKSKLUZIVNO: Rada se oglasila nakon novog SKANDALA sa policijom - OVO JE VEĆ PREVIŠE! Otkrila šta se TAČNO desilo i na koga SUMNJA

Foto: Zoran Sinko

-Ne, žena nije ni bila pozvana, to su samo ružne spekulacije - rekla je Svetlana Ražnatović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
garavi bledolik

pre 4 godine

pustite ljude i decu na miru , samo izazivate mrznju i ratove medju ljudima i umesto obrazovnog programa svakodnevno reklamirate zaostala neobrazovana klasna kafanska govna dan i noc . Verovatno je zapadnjacima najlakse da tako vladaju Srbijom .

Francy

pre 4 godine

?????pa posteno platila barbi ceca pompu , pa sta je tu vazno? I druge majke zene sinove i udaju cerke skromno i bez pompe..pa sve kod tih VIP ljudi je biznis i zenidba i udaja...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17