• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

19:35

SADA SU OPET ZAJEDNO! Isplivala Banetova i Ksenijina slika koja KIDA SRCA, a tek kad čujete STIHOVE koje joj je reper posvetio...

Estrada

SADA SU OPET ZAJEDNO! Isplivala Banetova i Ksenijina slika koja KIDA SRCA, a tek kad čujete STIHOVE koje joj je reper posvetio...

Podeli vest

Naježićete se od prizora

Vest da je preminuo reper Bane Kovačević, potresla je ceo region.

MIRNO SPAVAJ, KAPETANE... Bivši članovi grupe "187" se oprostila od Baneta - slika tri lava, jedan je noćas otišao... (FOTO)

JEDNA ŽELJA MU SE NIKADA NIJE OSTVARILA! Bane 187 je hteo duet sa poznatom PEVAČICOM NARODNE MUZIKE!

Od njega su se, putem društvenih mreža, oprostili mnogi prijatelji, ali i bivše kolege iz grupe "187" (više o tome čitajte ovde).

Njegova najveća ljubav bila je pevačica Ksenija Pajčin, koju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom ubio i sebe.

Borio se sa teškom bolešću - pre 4 meseca mislio je da je POBEDIO! Bane 187 se ceo život bavio MUZIKOM, a najveći hit posvetio je Kseniji Pajčin, bivšoj devojci

Bane je svojevremeno napisao pesmu za svoju bivšu ljubav "Ja bih pošao sa njom" i posvetio je svim ženama u borbi protiv nasilja.

STIHOVI PESME 

"U tvom oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet, kad dođem gore možda ti se neću dopasti, niko se nije nadao da ću ovako propasti."

"Mislio sam svet će biti moj, i ti ćeš biti moja, a jedan pucanj te izbacio iz stroja, Svi sada znate ime moje princeze, kad umrem da li će to biti, smrt još jedne zvezde?"

Na društvenim mrežama isplivala je i njihova zajednička slika, iz perioda dok su bili zajedno, na kojoj su Ksenija i Bane nasmejani i vidno srećni.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija