• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

28.11.2019

15:48

DONEO NAJDEBLJU KOVERTU! Evo koliko NOVCA je Lukas poklonio Cecinom sinu: "Mnogi su imali zmiju u džepu, ali ne i on!"

Estrada

DONEO NAJDEBLJU KOVERTU! Evo koliko NOVCA je Lukas poklonio Cecinom sinu: "Mnogi su imali zmiju u džepu, ali ne i on!"

Podeli vest

Otvorio se, a uz to delio bakšiš šakom i kapom!

O svadbi naslednika folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović ne prestaje da se priča, a ono što se najviše komentariše i zanima mnoge je upravo to ko se od Cecinih kolega najviše otvorio za mladenački poklon.

VEĆ UPLAĆEN MEDENI MESEC! Ražnatovići zaradili 300.000 evra na svadbi! Evo u šta će uložiti novac - počinju NOVI BIZNIS!

Ono što su mnogi primetili je to da je Aca Lukas maksimalno ispoštovao svadbeno veselje sina svoje koleginice.

Foto: Informer

Iako početkom godine nisu bili baš u dobrim odnosima, čak su prestali da se prate na Instagram, odnos su izgladili i Ceca je kolegu pozvala na jedan od najvažnijih događaja u njenom životu.

Naime, Lukas se najviše "otvorio", pa se tako u njegovoj koverti koja je bila poklon mladencima, nalazilo 2.000 evra, a osim toga nije žalio para ni za muziku pa je tako bakšiš delio i šakom i kapom.

SVI BRUJE O OVOME! Ovo je pravi razlog zašto se Brena nije pojavila na Veljkovoj svadbi - CECA BRUTALNO ODGOVORILA!

 

ŠOK! BOGDANIN BIVŠI ŠPIJUNIRAO NA VENČANJU - Nemojte me slikati, da me Veljko ne dohvati puškom! Želeo da vidi samo OVO!

-Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 evra u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu - rekao je sagovornik.

Foto: printscreen Twitter

Izvor je takođe ispričao da se Lukas to veče nije osećao baš najbolje, ali se potrudio da to niko ne primeti i da, kao i ostali gosti, bude veseo.

-On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše - dodao je sagovornik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Бахатост и "парада пијанства и кича"...Србијо... - покај се...Док није и код нас "задрмало"...

Vlado

pre 4 godine

Kad smo već kod poklona, najbolji mi je onaj: "Nemojte donositi belu tehniku, toga imamo iz devedesetih"!

NIKOLKRAJINASRBIJA

pre 4 godine

Skup najgoreg sto Srbija ima. Izvinjavam se , ima ih jos gorih.

Boban

pre 4 godine

Ima se moze se ! Dok pojedini jedva sastavljaju do kraja meseca.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija