• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.11.2019

10:30

MILAN POPOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Ne svetim se Severini, pa ja sam nju OSTAVIO! Za mog sina je bolje da ide u ŠKOLU, a ne na KONCERTE!

Estrada

MILAN POPOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Ne svetim se Severini, pa ja sam nju OSTAVIO! Za mog sina je bolje da ide u ŠKOLU, a ne na KONCERTE!

Podeli vest

Milan Popović kaže za Informer da se sudskom borbom za starateljstvo nad sinom nije svetio bivšoj partnerki Severini

- Zbog čega bih to radio?! Pa ja sam nju ostavio, a ne ona mene. Imam mladu, prelepu i obrazovanu ženu, s kojom imam još dvoje dece, pored Aleksandra. Srećan sam čovek! Srećan sam i što je Severina našla ljubav svog života i smirila se. Nisam ironičan. Ona je majka mog sina i to će uvek biti.

Foto: Cobra

Smatrate li da je ona loša majka?

- To je nebitno. To nije merilo za donošenje presude. Važno je da napomenem da Severini nije oduzeto dete, viđaće ga kao što sam i ja kad je bio kod nje. Njen advokatski tim je slagao da je ova odluka presedan kako bi od nje napravili žrtvu. U poslednjih nekoliko godina se u Hrvatskoj donosi sve više presuda po kojima deca idu da žive kod oca. 

IMA 15 DANA DA URADIO OVO! Milanov advokat objasnio kakva je dalje procedura, pa opisao RASTANAK Severine i sina

Smatrate da je presuda dobra za Aleksandra?

- Da. Ići će u školu, a ne na koncerte. Moj sin nije bio u školi od 14. oktobra i moraću da mu uzmem dodatne časove da nadoknadi izgubljeno gradivo. Čitao sam kako ljudi na samrti najviše žale što su propustili detinjstvo i odrastanje svoje dece. Neću dozvoliti da mi se to dogodi! Deci nisu potrebne dadilje, već roditelji!

GOSPOĐO KOJIĆ, VI STE VEŠTICA KOJU TREBA ZGAZITI, KAKO NE RAZUMETE! Vedrana Rudan uputila SEVERINI otvoreno pismo! NJENE REČI JOŠ ODZVANJAJU!

Znači da verujete da je detetu bolje kod vas?

- Ne mogu to da komentarišem. Sud odlučuje o tome. A ja nisam ni u detetovoj, ni u Severininoj glavi.

OVO JE SAMO RUŽAN SAN! Severina napisala POTRESNO PISMO posvećeno sinu - opisala RASTANAK i njihove poslednje sate (FOTO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 4 godine

Pisete veoma pristrasno, kao da ste i vi na njegovoj platnoj listi. Dete zivi sa majkom sedam godina, a sada je u jednom danu, bez pripreme oduzeto i dato macehi koja vec ima dvoje male dece.Da li ce Milan prestati da radi kako bi mu se posvetio - naravno da nece. Da li ce ga maceha voleti vise od majke? Da li ce imati traume zbog oduzimanja? Svi znamo da je ovo samo njegova osveta preko deteta. Treba da ga je sramota.

Kaydzon

pre 4 godine

Veoma ljigavi odgovori... Strasno vredjane inteligencija.. U nadi da će Severina pobediti u najljigavijoj igri i da po dete neće biti posledica, želim da dodam:Milane, ko vas ne zna, skupo bi vas platio...!!!

Biljana

pre 4 godine

Jak si ti otac. Ostavio si zenu sa malim detetom (jos se time hvalis) a sada joj ga uzimas jer si odjednom shvatio da si ,,brizan,,. Da zaista volis svog sina ostavio bi ga u sredini gde je voljen.... ali tvoj ego napunpan novcem je previse veliki da bi shvatio sta je ljubav. Ovo sto si uradio je obicno zadovoljenje sujete....sta te briga sto dete pati . Sa toliko novca koje posedujes svaki sud ce biti na tvojoj strani.

zoki

pre 4 godine

Nije covek bedan sto nema para nego sto nema duse . Ovaj nema duse

Cccc

pre 4 godine

Pa, gosn.Milane... Ne trebaju detetu dodatni casovi, ako ne zelite na samrti da zalite sto niste proveli vreme sa svojim detetom. Zagrejte stolicu, pa ucite i budite ucitelj svom detetu. Evo, mi roditelji koji isto radimo, prelazimo skolsko gradivo i radimo domaci sa decom. Nije valjda da ne znate da ispratite gradivo za 1.razred osnovne skole? Ne budite smesni.

Majka

pre 4 godine

Najlakše je odabrati stranu i napadati onu drugu. Ovde je reč o mladom biću o pravim životnim prioritetima. Ne sudimo nikom u ovom slučaju jer nismo u njihovoj koži. Ako su civilizovani prestati će sa medijskim eksponiranjem i isključivo će se obe strane baviti boljim uslovima i boljom komunikacijom za dobrobit deteta.

Nata

pre 4 godine

Interes deteta treba da je u prvom planu. Borba oko starateljstva nije od juče, što je za žaljenje. Severina nije pristala na zajedničko starateljstvo i to joj se obilo o glavu. Da li je normalno da dete od sredine oktobra ne ide u školu zbog prirode njenog posla, meni nije. Da su razumni dogovorili bi se da zajednički brinu o sinu ne gledajući koliko je dana kod jednog, a koliko kod drugog roditelja. Ali koliko vidim njoj je cilj da dečak provodi što manje vremena sa ocem jer ga želi odgajati kao Hrvata, što ona i naglašava.

Jelena

pre 4 godine

Sveti se preko deteta. Sram ga bilo! Dete pati. Jadna pobeda, nadam se trenutna. Sramota za sud! Vratite dete majci. Pišem kao dete ravedenih roditelja i pedagog. Hvala mojim roditeljima sto se nisu sudili oko mene i sestre. Zivele smo s mamom i vidjale tatu par puta nedeljno, cule kad god pozelimo. Veoma sam bliska sa tatom. Da se grabio oko mene kao ovaj "otac" , ne bi imali takav odnos. Dete ce doneti presudu i bice to ne za ovakvog oca, a nadam se da ce ga sud vrati majci i pre toga. Kako moze biti bolje sa macehom i njihovo dvoje dece. Zena mog tate je bila toliko ljubomorna na nas a tad jos nisu nisu imali dece. Uzas, jadno dete :(

tigar

pre 4 godine

Šta dete nemože biti sa ocem,nerazumem?Milane samo hrabro..

Maja

pre 4 godine

Ima takvih majki da je i maceha bolja. Ne mislim na Severinu vec to kazem za ogranicene zene koje kazu da je detetu mesto kraj majke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija