• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

01.12.2019

15:20

(FOTO) HARIS ODBIO "NEPRISTOJNU" PONUDU! Obožavateljka ga je želela samo za sebe, ali....

Estrada

(FOTO) HARIS ODBIO "NEPRISTOJNU" PONUDU! Obožavateljka ga je želela samo za sebe, ali....

Podeli vest

Popularni pevač Haris Skarep dobio je ponudu tokom nastupa u Duizburgu od jedne devojke da za veliki novac peva samo za nju tokom Nove godine. Oduševljena njegovim glasom, ona je poželela da joj peva na privatnoj zabavi u ovom nemačkom gradu.

Sve se dogodilo u subotu uveče, kada je Haris zajedno sa svojim kolegama bio na nastupu u jednom elitnom restoranu gde je pevao pred hiljadu ljudi. U jednom trenutku prišla mu je smeđokosa devojka i dala mu sto evra da joj otpeva jednu pesmu. Skarep joj je vratio novac ali joj je ispunio želju. Verovatno je njegov gest isprovocirao devojku koja je, kako saznajemo, poreklom iz Srbije pa mu je ona kasnije prišla i ponudila mu deset hiljada evra da peva samo za nju 31. decembra.

- Haris se nasmejao i rekao joj da to nije moguće. Bio je fin prema njoj ali ona nije odustajala. Desetak minuta kasnije, Harisu je prišao i otac te devojke i rekao mu da razmisli o cifri od deset hiljada evra. Verujte, ta devojka se nije odvajala od njega, kaže naš izvor koji je bio u restoranu u Duizburgu.

NAPUSTILI CENTAR BEOGRADA! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić se preselili - nove prve komšije su im ONI!

Foto: A.G.

 

Haris je bio zbunjen kada smo ga pitali da li je tačno da je dobio ovu ponudu. Pre nego što je za Informer potvrdio da se to zaista dogodilo, pitao nas je odakle nam ta informacija.

- Kako je to došlo do vas? Neću da vas lažem, tačno je da se to dogodilo ali sam odbio ponudu. Devojka je na kraju razumela moje razloge i pružila mi je ruku u znak poštovanja. Možda nekom drugom prilikom budem u mogućnosti da joj ispunim želju. Samo to imam da vam kažem, napisao je Haris u SMS poruci.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija