• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

01.12.2019

19:33

NE PRIZNAJEM ODLUKU SUDA! Severina OŠTRO OPLELA po Milanu: PRVIH GODINU DANA GA UOPŠTE NIJE VIDEO, NIJE BIO NI NA KRŠTENJU...

Estrada

NE PRIZNAJEM ODLUKU SUDA! Severina OŠTRO OPLELA po Milanu: PRVIH GODINU DANA GA UOPŠTE NIJE VIDEO, NIJE BIO NI NA KRŠTENJU...

Podeli vest

U pravnoj bici oko borbe za sina, Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta

U intervjuu za Jutarnji list pevačica je prvi put progovorila o novonastaloj situaciji:

- Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore, ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim - rekla je Severina za Jutarnji list, koja je opet 'napala' sudiju Golub i školu koju je njen sin pohađao, prozivajući ih za pristranost.

Foto: printscreen instagram

 
- Ja sam pre svega ponosna na svoje dete. Messi objavljuje sliku svoje dece na Instagramu, Luka Modrić, a meni je zabranjeno sudskom odlukom da objavljujem fotografiju sa sinom koji se smije na Instagramu jer to nekog boli, ali eto. Meni ne treba slava, mene svi znaju 30 godina i znaju me duže nego što traje garnitura pojedinih ljudi u ovim institucijama koji su dozvolili da se ovo dogodi. Ja jesam poznata, ali ja sam to postala zbog onoga što radim i volim to što radim, kao što to rade i Novak Đoković i Messi, koji takođe imaju decu i s njima se pojavljuju u javnosti. Ali, na mene se gleda drugačije. I sledeći vikend imam koncert u Areni i moj sin je baš hteo biti na tom koncertu i radovao se tome kad smo bili u Splitu. Biće tamo puno druge dece, ali moj sin tamo neće moći biti - dodala je pevačica.

U nastavku intervjua rekla je kako njen bivši partner nije zapravo ni bio u životu deteta prvih godinu dana njegova života, a sad će ga on odgajati.

Foto: Instagram printscreen/severina

- Prvih godinu dana ga uopšte nije video. Nije čuo njegov prvi zvuk, nije video kad je prohodao, nije želeo doći na krštenje. Kad sam ga videla kako daruje inkubatore nekoj drugoj deci, meni je to bilo strašno. On je znao da me to boli. Ali, ja sam napravila jednu odličnu stvar jer sam pobegla iz takvog odnosa - ispričala je.

OVO JE SAMO RUŽAN SAN! Severina napisala POTRESNO PISMO posvećeno sinu - opisala RASTANAK i njihove poslednje sate (FOTO)

Prema presudi, Severina će sina moći viđati dvaput sedmično po pet sati svakog drugog vikenda ako se bivši partneri drugačije ne dogovore. Odluka je nepravomoćna, ali žalba na privremenu meru ne odgađa njeno izvršenje.

- Mislim da imamo argumenta da ovakva odluka ne opstane i kao što sam rekla, ne priznajem je, ali ću je poštovati radi dobrobiti svoga deteta - zaključila je Severina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala od Banata

pre 4 godine

O krstenju ne bi trebalo da govori Severina. Rodila je dete sa Srbinom pravoslavcem i tajno ga krstila u katolickoj crkvi bez saglasnosti oca deteta. Pa sta je ocekivala ? Dete je koristila za obracun sa bivsim partnerom izazivajuci ga na svim poljima, traziti veliki novac i ekskluzivni stan itd...

jarik

pre 4 godine

Boli te sto covek poklanja inkubatore za novorodjencad? Kakva si to zena...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija