• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

02.12.2019

08:30

ZA SVE JE KRIV IGOR? Isplivali novi detalji koji su Išli u korist Milana Popovića, Severina UČINILA POGREŠAN KORAK!

Estrada

ZA SVE JE KRIV IGOR? Isplivali novi detalji koji su Išli u korist Milana Popovića, Severina UČINILA POGREŠAN KORAK!

Podeli vest

Drama se ne završava!

U pravnoj bici oko borbe za sina, Severina Kojić izgubila je spor s Milanom Popovićem. Sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Foto: printscreen instagram

Severina Kojić je, po svemu sudeći, izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojem je od prošle nedelje zvanično staratelj otac Milan Popović, zbog nepoštovanja suda, zanemarivanja obaveza prema školi koju pohađa njen sin, ali i odbijanja saradnje sa biznismenom, a u konačnoj odluci veliku ulogu odigrao je i nesmotreni postupak njenog supruga Igora Kojića.

To su neki od navoda iz presude u čiji uvid je imala redakcija Kurira. Okidač je incident koji se dogodio 11. oktobra 2019, kada je Igor nagovarao dečaka da pobegne iz škole.

NE PRIZNAJEM ODLUKU SUDA! Severina OŠTRO OPLELA po Milanu: PRVIH GODINU DANA GA UOPŠTE NIJE VIDEO, NIJE BIO NI NA KRŠTENJU...

 

Severina je bila dužna da dođe po dete u školu. Umesto nje, po dete je tada došao očuh Igor. Iako su Severina i Milan postigli dogovor o tome ko umesto njih može da preuzme dete, pevačica taj dokument nije potpisala. Njen suprug je insistirao da preuzme Aleksandra, iako ga je dežurna učiteljica obavestila da to po aktuelnoj, takozvanoj pick-up listi mogu učiniti samo roditelji.

Kada mu nije uspelo da uzme dete, umesto da zatraži mirno rešenje, najbolje u interesu deteta, Igor je izašao iz škole i otišao do učionice u kojoj se nalazilo dete. Tada mu je kroz prozor poručio da ne sluša učiteljice i da pobegne rečima: „Ne boj se nikog, Aleks, uzmi jaknu i beži, slobodno beži odavde! Ne mogu ti ništa, beži!“ Upravo nakon tog postupka, dečak se uznemirio, rasplakao i pokušao da pobegne iz škole. Policija je intervenisala, a Popović je putem mejla dao saglasnost da Kojić tada preuzme dete - navedeno je između ostalog u presudi.

Foto: Youtube printscreeen/ Paparazzo Lov // DNK

Interesantno je i to da je Kojićeva, koja je školi poslala mejl da je sprečena da dođe po dete jer je povređena, nakon incidenta sama došla u školu kako bi uzela ranac od sina. Međutim, nije mogla da ga preuzme jer joj je rečeno da su prostorije u kojima se torba nalazi zaključane.

VIŠE ME INTERESUJE DA LI ĆE KIŠA SUTRA DA PADA NEGO ZOLA! Siniša Kulić oštro opleo po bivšem zetu, a onda izneo i MIŠLJENE O ABORTUSU!

 

Takođe, pevačica je sudu zamerila što nijedan njen dokaz protiv Popovića nije usvojio. - Tužilja je navela da je Aleksandar nakon povratka s letovanja na Kipru, gde je boravio sa ocem, rekao da ga je Milan tukao i da ga ja nakon udaraca pola sata bolela glava, te da je to prijavila. Takođe, Aleksandar nije odbijao da ide kod oca jer se u njegovoj kući nalaze razne igračke, te da je u to vreme koje provede kod Popovića dete neopterećeno i posvećeno samo zabavi - stoji u presudi, gde se navodi i majčina tvrdnja da je otac navodno manipulisao detetom tako što mu nije dozvoljavao da igračke iz očeve kuće ponese kod majke.

Foto: Tanjug/PrintScreen YouTube

Sud nije prihvatio Severininu tvrdnju da dete kod oca nema naviku učenja i izvršavanja obaveza, budući da iz škole tvrde da je saradnja s ocem u potpunosti ostvarena, da je on redovno odlazio na roditeljske sastanke i informisao se o svemu.

Kojić i Popović se ovim povodom nisu oglašavali u medijima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa šta očekivati od to dvoje ljubavnih zaluđenika,kad su isti.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija