• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M. Informer

04.12.2019

22:38

BRENIN SIN SMUVAO BOGDANINU SESTRU! Informer otkriva - evo kako je sve počelo! Oglasila se Rodićeva i rekla...! (FOTO)

Estrada

BRENIN SIN SMUVAO BOGDANINU SESTRU! Informer otkriva - evo kako je sve počelo! Oglasila se Rodićeva i rekla...! (FOTO)

Podeli vest

Stefan Živojinović i Bojana Rodić upoznali su se na Kopaoniku na njenu inicijativu. Pre četiri meseca započeli su vezu koju još ne žele javno da priznaju

Stefan Živojinović je smuvao Bojanu Rodić, svastiku Veljka Ražnatovića! Brenin sin i sestra Cecine snajke Bogdane su u vezi četiri meseca, ali još ne žele da se u javnosti pojavljuju kao par.

Bojanina majka ćuti

Ne mogu ništa da vam kažem o tome! Neću ni da potvrdim ni da demantujem
Danijela Rodić

- Upoznali su se još prošle zime na Kopaoniku, kada je Bojana bacila oko na Stefana i učinila prvi korak. Tad su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i otad su zajedno - priča naš izvor i dodaje:

- Bojana upravo zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi takvim poslom.

Bio u Americi

On je dobio pozivnicu za Veljkovo i Bogdanino venčanje prošlog meseca i tada je trebalo da se sa Bojanom pojavi na tom slavlju.

ZA BRAK NIJE SPREMNA, ALI BI DA GA LJUBI! Nataša Bekvalac IZNENADILA izborom muškarca, NJEGA oduvek SIMPATIŠE!

- Stefke je u odličnim odnosima i sa Veljkom i sa Anastasijom, čije pesme je često javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali on je tada bio u Americi i nije mogao da dođe. Bojana mu je sve vreme sa svadbe slala snimke, čak mu je rekla da su te noći neki Veljkovi drugovi pokušali da je osvoje. Oboje su se smejali tome jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana često muvaju devojke na nastupima, pa mu Bojana nikad nije pravila ljubomorne scene - ispričao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just blue ?

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 15. Сеп 2019. у 9:21 PDT

Odložili putovanje

Golupčići juče nisu bili dostupni za komentar, pa smo pozvali Bojaninu majku Danijelu Rodić i pitali smo je da li će posle Cece i Brena da joj postane prija!

IZLANULA SE! Banetova majka OTKRILA da zadrugari znaju da će u Zadrugu ući TORTINA ŽENA I ... -Dragani se NE PIŠE DOBRO!

- Ne mogu ništa da vam kažem o tome! Ne smem da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim ni da demantujem - rekla je Danijela, koja je bila pričljivija kad smo je pitali o drugoj ćerki Bogdani i zetu Veljku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 8. Нов 2019. у 7:56 PST

 

- Bogdana se super oseća, odlično podnosi trudnoću i mnogo se raduje što će biti majka. Znam da su pomerili medeni mesec, ne znam kada će ići na putovanje jer Veljko ima dosta obaveza oko treninga i priprema. Baš je posvećen boksu.

Bojana bila sa Cecinim bratom

Bojana Rodić bila je u vezi sa Cecinim bratom Milanom Marinkovićem! Kada je Veljko smuvao Bogdanu, njegov ujak je uspeo da zavede njenu stariju sestru Bojanu. Njihova veza nije potrajala, a kad su se sreli na svadbi, samo su se pozdravili.

Pogledajte i BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija