• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija

05.12.2019

11:06

SEVE OPISALA PRVI VIKEND SA SINOM - ustala je u 5 ujutru, samo da bi uradila OVO za njega! Dočekalo ga iznenađenje!

Estrada

SEVE OPISALA PRVI VIKEND SA SINOM - ustala je u 5 ujutru, samo da bi uradila OVO za njega! Dočekalo ga iznenađenje!

Podeli vest

Emotivna ispovest majke

Nakon što je sud u Zagrebu doneo nepravomoćnu meru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i Milana Popovića treba da živi sa ocem, javnost ne prestaje da zanima šta se događa u slučaju koji, ovako ili onako, traje već šest godina.

ISPLIVALI DETALJI PRESUDE! Evo zbog čega je Severina IZGUBILA STARATELJSTVO - nije poštovala, a MORALA JE!

Foto: instagram printscreen/severina

Severina je u formi dnevnika opisala kako je izgledao prvi vikend sa sinom nakon što je Aleksandar počeo da živi s ocem.

TO ĆELAVO G**NO, od metar i žilet! SKANDAL NA SNIMANJU - pevač brutalno IZVREĐAO Topalka, preti da će ga IŠAMARATI!

Otkrila je da se probudila u 05.37 kako bi oprala kosu jer joj sin uvek kaže da voli da zaspi uz njenu mirisnu kosu. Rekla je kako je u ogledalu videla ženu koja joj je rekla "Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli". Kako je napisala, maleni je trebao da dođe u 10 sati ujutru, a u 07:15 ju je nazvala majka koja je rekla da dolazi iz Splita, što je bilo iznenađenje.

Foto: instagram printscreen/severina

Bila je presrećna zbog toga, te se prisetila kako je ranije mislila da kad nema majke u kući, onda je to kuća bez srca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaydzon

pre 4 godine

Ima Boga, draga g-djo Severina.. Vratiće se Vama dete, samo.. Nije prvi put da se oglašavam, ne mogu, jače jeto od mene, naš ukućana, našeg komšiluka, normalnog sveta.. Sujeta koja razara kvazi oca tog deteta, jer da je otac, nikada ga ne bi odvojio od majke koja je normalna, dovoljno da bude naj majka tom andjelu.. Njegova sujeta i prokleti novac na koji mu se kače nazovi dušebriznici, koji su tu zbog novca, tkdj... Da skratim..Uz Vas smo, svim srcem i dušom.. Borite se, budite jaki, a mi se molimo svim silama da Vam izadju u susret.. Ako su neki korumpirani, Bog nije.. Pravda je u Bozijim rukama, draga.. Vratiće se Vama andjeo..

Leka

pre 4 godine

Kako srceparajuce, potresno i zanimljivo, nema takve majke kao Severina molim neki list, portal, novinu ili sta vec da se mama Severini da prostora za kolumnu pod naslovom iz zivota "Veeelllike mame Severine". Cela srpska javnost ce suze liti nad nepravednom i zloslutnom sudbinom ove visoko moralne, cedne, mile lepe prelepe mame sa mirisnom kosicom, neznom rucicom, velikim srcem i da se pridoda opis i slika najbolje majke na svetu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija