• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.12.2019

17:55

ANDREJ ATIJAS priznao: TRI GODINE ZBOG NJE PIJEM! Da li ovo što je napisao na Instagramu potvrđuje da PATI ZA ANABELOM? (FOTO)

Estrada

ANDREJ ATIJAS priznao: TRI GODINE ZBOG NJE PIJEM! Da li ovo što je napisao na Instagramu potvrđuje da PATI ZA ANABELOM? (FOTO)

Podeli vest

Iako se već mesecima govori o razvodu bivših supružnika Andreja i Anabele Atijas, biznismen je ponovo pokrenuo lavinu novih komentara svojom objavom na društvenoj mreži Instagram

- Dobro jutro. Reći ću ti samo da znaš. Jednom davno ludo voleh ja. I ona je mene htela, al' od majke nije smela... Tri godine zbog nje pijem ja. I još nešto reći ću da znaš, sa drugim je al' me ne vara. Udala je majka stara zbog dukata i zbog para, zbog toga ti eto pijem ja, zbog toga ti majko pijem ja. Ako ikad sretnemo se sudbinu da pratimo - napisao je Andrej reči pesme Dženana Lončarevića "Piješ, sine" na storiju.

ANABELA PROGOVORILA POSLE DVE GODINE: Luna ništa nije kupila ni meni, ni Andreju!

Foto: printscreen Instagram Andrej Atijas

Podsetimo, pevačica je navodno svakodnevno u kontaktu sa Andrejem, kako zbog ćerkice Blankice, tako i zbog drugih, privatnih razloga. Andrej je navodno i dalje zaljubljen u Anabelu i želi da se pomiri s njom.

ANABELA UHVAĆENA NA KLINICI! Luna Đogani se ne odvaja od majke - VEŠTO KRIJU RAZLOG POSETE LEKARU!

Pogledajte BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leka

pre 4 godine

Nanjusio da ima love u tandemu Luna Anabela pa bi da se uvali u njihov zivot i uzivka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija