• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

06.12.2019

08:49

PRIJA PRODAJE STAN OD 100 KVADRATA DA PLATI KREDIT ZA KUĆU! Pevačica mora da smanji troškove

Estrada

PRIJA PRODAJE STAN OD 100 KVADRATA DA PLATI KREDIT ZA KUĆU! Pevačica mora da smanji troškove

Podeli vest

Aleksandra Prijović prodaje stan od 100 kvadrata na Voždovcu koji je kupila pre šest godina da bi mogla da isplati deo kredita koji je podigla za kuću na Bežanijskoj kosi

Ona je ovaj stan kupila pre šest godina, a sada, kada joj je novac neophodan, rešila je da mu pronađe novog vlasnika. Prijovićka i njen suprug Filip Živojinović su kuću koja se nalazi u Breninom i Bobinom komšiluku platili čak 530.000 evra, a rata im je vrtoglavih 6.500 evra. Zbog toga se Aleksandra i vratila nastupima samo dva meseca nakon porođaja, o čemu je Kurir pisao.

Renoviranje

- Aleksandra ima dosta nastupa, dobro radi, ali su joj i troškovi ogromni. Ona i Filip sve sami plaćaju, i kada su kupovali kuću, nisu tražili Breninu i Bobinu pomoć. Aleksandri je kredit stavka koja je muči, pa je odlučila da proda stan i isplati njegov veći deo. Stan na Voždovcu je prazan, u njemu joj borave majka ili otac kada dođu u Beograd. Htela je da ga iznajmljuje, zato je u njegovo renoviranje uložila 20.000 evra. Urađeni su gipsani radovi, stavljena je nova rasveta, keramika u kuhinji i kupatilu, a promenjen je i deo nameštaja - otkriva naš dobroobavešten izvor i dodaje da je Filip prvo bio protiv prodaje stana na Voždovcu, da bi se zatim složio sa ženinim predlogom.

PRIJA I FILIP USVAJAJU DETE, pevačica priznala - želi proširenje porodice, pa otkrila zašto više ne može da RAĐA

Foto: Aleksandra Jovanović

- Filip je emotivno vezan za taj stan, čak i više od vlasnice. Kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju, u njemu su proveli najlepše trenutke, on se tada uselio kod nje. U njemu su živeli sve dok se nisu venčali i preselili na Bežanijsku kosu - završava naš izvor i dodaje da je čuo da je i kuća na Prijovićkino ime i da je prethodni vlasnik odlično zaradio jer ju je on, kad ju je kupovao, platio 200.000 evra.

(FOTO) SIMBOLIČNA PORUKA MILANU?! Severina na nastupu uradila OVO, publika oduševljena!

Zarade

Aleksandri i Filipu kredit je opterećenje, jer je rata previsoka. Cena njenog nastupa je 10.000 evra, ali od toga se odbija procenat za menadžera i honorar za članove benda. I Filip pristojno zarađuje, ali očigledno da sa svojim zaradama nisu mogli da lako otplaćuju kredit.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija