• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

06.12.2019

19:32

(FOTO) ĆERKA TONČIJA HULJIĆA JE PRAVA LEPOTICA! A jedno nema ko je nije pitao: Stalno sam se ljutila zbog toga!

Estrada

(FOTO) ĆERKA TONČIJA HULJIĆA JE PRAVA LEPOTICA! A jedno nema ko je nije pitao: Stalno sam se ljutila zbog toga!

Podeli vest

Ćerku Vjekoslave i Tončija Huljića, Hanu, nema ko nije pitao hoće li danas-sutra postati pevačica čuvenog "Magazina". Nju je to, kaže, strašno ljutilo i odgovor je uvek bio odričan

-Od malena se sećam da su me ljudi pitali hoću li biti nova pevačica 'Magazina', ja sam se stalno ljutila i govorila im - ne - ispričala je ona koja je svakako zaplivala muzičkim vodama, pa istakla da za savet uvek prvo pita brata, a poslednjeg poznatog tatu. 
 

SEVERININA POTRESNA ISPOVEST: Rodila me CARSKIM REZOM i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u KOMI!

- Tata je poslednji na redu", rekla je ranije u jednom intervjuu pa uz smeh i dodala: "Tati sam više puta morala da objašnjavam da me nije briga hoće li neko imati negativan komentar na račun toga što dolazim iz poznate porodice. Bojao se reakcija i podbadanja. Ne zato što je njemu stalo do nečijih komentara, nego zato što se postavio zaštitnički i hteo je da me poštedi takvih reakcija. Ali po tome ni ja ni brat ne bi rebalo da radimo ništa i nikad ne pokušati ništa iz straha od negativnih komentara. Ceo sam se život opterećivala time, ali me više nije briga. Došla sam do te granice kada je sve prestalo da me brine. Valjda je to i stvar odrastanja - zaključila je ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on Nov 7, 2019 at 7:09am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija