• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

09.12.2019

08:36

ISPLIVALI DETALJI SVAĐE! Ivana Peters otkrila zbog čega NIJE VOLELA Gocu Tržan - a onda je usledio OBRT OVOM izjavom!

Estrada

ISPLIVALI DETALJI SVAĐE! Ivana Peters otkrila zbog čega NIJE VOLELA Gocu Tržan - a onda je usledio OBRT OVOM izjavom!

Podeli vest

Odličila je da stavi tačku na glasine tako što je rekla istinu.

Pevačica Ivana Peters važi za vlasnicu jednog od najboljih ženskih glasova u Srbiji, a počeci njene karijere vezuju se za grupu Tap 011, u kojoj je pevala zajedno sa Gocom Tržan. Osim pesmama i glasovima, Ivana i Goca su godinama privlačile pažnju i svojim specifičnim odnosom. One nisu krile da se u vreme dok su bile članice iste grupe nisu  najbolje slagale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана 18. Нов 2019. у 1:06 PST

- Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u devojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz ceo život. Ranije je baš nisam volela, uvek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane je bilo ljubomore i sujete. Ona, na primer, nije htela da vežba pevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada - objašnjava Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ivana (@ivanapeters) дана 2. Нов 2019. у 5:18 PDT

- Samo da ne radi sebi nešto loše, meni je danas okej sve što Goca radi. Ona je potpuno otvorena i brbljiva, nekad i previše, što je u mladosti znalo da me čudi i da mi smeta, pa sam joj i zamerala što mora da govori stvari za koje zna da će izazvati pažnju medija i skandalozne naslove, ali to mi je danas beskrajno zanimljivo i drago mi je što je Goca ostala svoja i ista.

Petersova je objasnila i zašto su ona i Goca postale bliskije u zrelim godinama.

- Majčinstvo nas je promenilo obe i oplemenilo, i nas i naš odnos. Ona je kao i moja ćerka Račica i super se kapiraju međusobno. Sada kad smo na sceni zajedno, Goca i ja se gledamo i smejemo očima stalno, a razumemo se i bez reči. Podmlađujemo se kad smo zajedno i uživamo, ja u njoj, a ona u mojoj sreći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija