• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

10.12.2019

08:41

MILICA TODOROVIĆ OVDE TRAŽI STAN, ČEKALA JE 14 GODINA! Rešila probleme sa zetom, a sada će potrošiti BRDO PARA!

Estrada

MILICA TODOROVIĆ OVDE TRAŽI STAN, ČEKALA JE 14 GODINA! Rešila probleme sa zetom, a sada će potrošiti BRDO PARA!

Podeli vest

Milica Todorović rešila je porodične nesporazume i sebi kupuje stan, nakon 14 godina podstanarskog života

Pevačica će do kraja godine, nakon što je rešila probleme sa zetom, kupiti sebi stan u Beogradu.

 - Ona ovih dana gleda stanove na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine. Namerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu -  kaže izvor.

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević.

OPASNA MALA! Milica Todorović OTVORENO MUVA poznatog glumca - ON NE OSTAJE IMUN na njene komentare!

 - Njoj ne smeta što je Rade njen komšija, te može da se desi da u istom naselju kupi stan. Njih dvoje imaju korektan odnos, često se sreću u restoranu Saše Kovačevića, lepo se pozdrave i popričaju, a ponekad se i čuju. Njegovoj devojci to ne smeta, jer zna da njih dvoje sada imaju isključivo prijateljski odnos. Nisu tačna pisanja medija da ona pokušava da se pomiri sa nji -  dodaje izvor.

SAMO DA MU BUDE BLIŽE! Milica Todorović se NAKON RASKIDA preselila u NJEGOV KRAJ! (FOTO)

Podsećamo, Milica je, prema pisanjima medija, pre izvesnog vremena dala 60.000 evra za kupovinu stana u izgradnji, ali kako nije dala ostatak novca u dogovorenom roku, investitor navodno nije hteo da joj vrati novac koji je dala. Kasnije se ispostavilo, bar se tako pisalo, da je tih 60.000 evra uzeo njen zet kojem je Milica prepustila kupovinu stana i da zbog toga nije sa njim pričala neko vreme, kao i sa rođenom sestrom Jovanom. Međutim, kako se kasnije pisalo, Milica je izgladila odnose sa sestrom i zetom, dobila novac nazad, te je sada ponovo u prilici da kupi sebi stan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija