• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

10.12.2019

15:37

BOGDANINA MAJKA PROGOVORILA O ĆERKINOJ TRUDNOĆI: Neka je razmaze Ceca i Veljko, ima muža pa NEKA JOJ UGAĐA!

Estrada

BOGDANINA MAJKA PROGOVORILA O ĆERKINOJ TRUDNOĆI: Neka je razmaze Ceca i Veljko, ima muža pa NEKA JOJ UGAĐA!

Podeli vest

Majka Bogdane Ražnatović, Danijela Rodić, istakla je da ne ugađa previše ćerki koja je u drugom stanju

Bogdana će na proleće na svet doneti sina, kome su ona i Veljko Ražnatović odlučili da daju ime Željko, a Bogdanina mama Danijela kaže da je presrećna zbog dolaska unučeta.

ŠOK INTERVJU ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Otkrila šta stvarno misli o snajki, dečku, a onda priznala kada će se UDATI!

- Svi utisci sa svadbe su se slegli, proletelo je sve i bilo je prelepo. Što se bebe tiče, samo neka je živa i zdrava, meni nikad nije bilo važno da li je dečak ili devojčica. Svi koji imaju unučiće kažu da je to neki poseban osećaj, ali verovatno imaju više vremena da im se posvete nego što ću to ja moći - rekla je Danijela Rodić za "Svet".

(FOTO) KAD PORASTEM BIĆU... Veljko Ražnatović posle svadbe otkrio želju koju ima od malih nogu!

Ona je zatim dodala da ćerku nije razmazila.

-  Nemam šta da je savetujem, ona se dobro oseća, nema nikakvih problema u trudnoći, ne mazim je puno. Neka je razmaze Ceca i Veljko. Ja nisam razmažena, pa nisam ni nju tako odgajila. Ima muža pa neka joj ugađa - našalila se Danijela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija