• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

11.12.2019

09:30

LUKA JOVIĆ MUVA VELJKOVU BIVŠU! Najuspešniji srpski fudbaler se nameračio na još jednu atraktivnu manekenku!

Estrada

LUKA JOVIĆ MUVA VELJKOVU BIVŠU! Najuspešniji srpski fudbaler se nameračio na još jednu atraktivnu manekenku!

Podeli vest

Napadač Real Madrida odlepio za bivšom rijaliti zvezdom! Merkao je još dok je bio sa Sofijom Milošević u vezi

Luka Jović (21) načisto je odlepio za bivšom devojkom Veljka Ražnatovića, manekenkom Draganom Banić (27)! Kako Hit saznaje, fudbaler Real Madrida je još dok je bio u vezi sa Sofijom Milošević počeo da muva njenu koleginicu.

DOMAĆINE, OŽENI ME! SNAJKE IZ KAZAHSTANA stigle u Mionicu! Projekat koji je OBRADOVAO Mioničane!

- Luka je upoznao Draganu preko prijatelja i odmah se oduševio. Razmenili su brojeve i počeli da se dopisuju. To njihovo muvanje je bilo baš u periodu kada je Sofija davala izjave za medije i pričala kako su Luka i ona ludo zaljubljeni jedno u drugo - započinje priču jedan od Jovićevih prijatelja i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Nov 23, 2019 at 5:08am PST

Snima film sa Džonijem Depom

Dragana je upoznala slavnog holivudskog glumca Džonija Depa, koji ju je pozvao da se oproba u njegovom novom filmu koji počinje da se snima početkom sledeće godine. Manekenka je postala vrlo bliska sa Depom, pa su letos proveli zajedno dve nedelje na Ibici.

- On se baš loži na manekenke. Kod Dragane mu se svidelo i to što je uvek bez šminke, prava prirodna lepotica. Uostalom, takva je i majka njegovog sina Davida, Anđela Manitašević.
Naš sagovornik ističe da je Jović, uprkos tome što je tako mlad zaradio milione, i dalje veoma stidljiv.

- Sa Draganom se kasnije sretao i na nekim žurkama koje su organizovali njegovi prijatelji fudbaleri i tu su nastavili da se muvaju, ali se ništa konkretno nije desilo. Sve se svelo na dopisivanje i duge razgovore. Kada su devojke u pitanju, Luka je vrlo stidljiv i retko kada prvi krene u akciju. Do sada mu se nije desilo da startuje neku devojku i da je odmah iste večeri odvede u krevet. Upravo zbog toga ga sve devojke cene i poštuju - kaže izvor Hita.

OTKRIVAMO - DA LI SU LUNA I MARKO I DALJE ZAJEDNO... Jedna sitnica na FOTOGRAFIJI IH RAZOTKRILA! Fanovi gore od želje da SAZNAJU!

Foto: Tv Happy printscreen

On dodaje da mu ni danas nije jasno šta je fudbaler Reala tražio sa Sofijom Milošević.

21
godinu ima Luka Jović

- Enigma mi je kako su se njih dvoje uopšte smuvali jer su dva potpuno različita sveta. Ona je vrlo drčna, a on voli smirene devojke. Dva meseca su bili zajedno i onda je to puklo. Luka se iznervirao što je ona javno govorila o njemu i njegovoj porodici. Posebno ga je pogodilo što je u novinama spominjala njegovu bivšu Anđelu, kao i njihovog sina Davida. Luka smatra da Sofija ne treba da priča o njegovom privatnom životu nikome, jer ni on sam to ne radi. Kada su raskinuli, on je došao u Beograd i svaku noć izlazio sa prijateljima. U jednom od provoda sreo se sa Sofijom, pa su ponovo proveli noć zajedno, tako da zaista ne znam u kakvim su sada odnosima - priča dobro obavešteni izvor Hita.

Foto: informer.rs

Bila sa Dadom Polumentom

Dragana Banić je pre sedam godina bila u vezi sa pevačem Dadom Polumentom. Dok je trajala ta ljubav, manekenka se pojavila i u njegovom spotu za pesmu "Ženim se".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija