• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

12.12.2019

10:04

MILAN NEĆE DA PRESELI SINA U SRBIJU - ima DOBAR razlog za to! Najavljuje NOVO poglavlje u Severininom životu

Estrada

MILAN NEĆE DA PRESELI SINA U SRBIJU - ima DOBAR razlog za to! Najavljuje NOVO poglavlje u Severininom životu

Podeli vest

"Javnost će uskoro saznati više o tome"

Milan Popović odlučio je da njegov sin Aleksandar (7) živi u Zagrebu kako bi mogao da viđa majku Severinu Kojić. Srpski "kralj bakra", koji je pre dve nedelje dobio starateljstvo nad dečakom, kaže da se zalaže za "zajedničko roditeljstvo".

Foto: instagram printscreen/severina

- Aleksandar će nastaviti da ide u školu i živi u Zagrebu kako bi redovno mogao da viđa svoju majku. Preseljenje u drugi grad ili državu otežalo bi njegovo viđanje sa majkom, a to nije dobro za dete - rekao je Popović za "Stori" i dodao da je hrvatska pevačica opravdano izgubila starateljstvo:

- Postoje jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje jake volje, nikada nije mogla da završi drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbežno poglavlje u životu jedne dive.

GOSPOĐO KOJIĆ, VI STE VEŠTICA KOJU TREBA ZGAZITI, KAKO NE RAZUMETE! Vedrana Rudan uputila SEVERINI otvoreno pismo! NJENE REČI JOŠ ODZVANJAJU!

 

Foto: Informer

Na pitanje da li Severina ima keca u rukavu koji bi iskoristila da na sudu vrati sina biznismen je odgovorio:

- Nema, ali njoj nikada nije bio problem da nešto izmisli.

MILAN POPOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Ne svetim se Severini, pa ja sam nju OSTAVIO! Za mog sina je bolje da ide u ŠKOLU, a ne na KONCERTE!


Milan kaže da ima veliku podrške njegove partnerke, s kojom ima dvoje dece.

- Moje drugarice i prijatelji znaju moju stranu priče i u potpunosti su na mojoj strani, a pre svih majka moje dece Bojana - rekao je Popović.
 

Mirjana je nasela na Severinine laži

Milan Popović smatra da je je Mirjana Bobić Mojsilović, koja je pružila podršku Severini, nasela na njene laži:

- Pročitao sam tekst feministkinje Mirjane Bobić Mojsilović. Tu osobu treba izložiti na stub srama zbog diskriminacije polova. U 21. veku kada imamo situacije roditelj jedan i roditelj dva, neverovatno je da jedna obrazovana osoba sebi dozvoli nešto takvo. Pomenuta gospođa iznosi svoj stav ne znajući pravu priču. Očigledno je nasela na Severinine laži i odlučila da se besplatno provoza na tuđem repu zarad malo medijske pažnje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija