• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

11.12.2019

22:36 >> 22:38

DRAMA U BEKSTEJDŽU! POZLILO mu posle koncerta! Miroslav Ilić PREBLEDEO, ZAMALO DA SE SRUŠI!

Estrada

DRAMA U BEKSTEJDŽU! POZLILO mu posle koncerta! Miroslav Ilić PREBLEDEO, ZAMALO DA SE SRUŠI!

Podeli vest

Momci iz organizacije koncerta brzo reagovali

Pevaču Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Kako Kurir saznaje, Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.

Foto: Printscreen You Tube

- U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže naš izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac. - Primetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah - kaže dobro obavešten izvor.

Ilić je pred koncert bio raspoložen, što se i primetilo. Ipak, o jednoj stvari nije želeo da priča. Kada smo ga pitali zašto se u ponedeljak nije pojavio na suđenju na kome je trebalo da se utvrdi da li je on biološki otac Devinu Antonoviću, kratko je prokomentarisao:

- Kakvo suđenje? Doviđenja, imam koncert večeras, ćao! - mahnuo nam je Miroslav.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branimir

pre 4 godine

To je zbog neprospavanih noći jer ga grize savest zbog nepriznatog sina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija