• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

12.12.2019

13:10

MUŽ JE IZBACIO NA ULICU, zajedno sa DECOM! Razvela se naša pevačica - nakon drame završila bez KROVA NAD GLAVOM!

Estrada

MUŽ JE IZBACIO NA ULICU, zajedno sa DECOM! Razvela se naša pevačica - nakon drame završila bez KROVA NAD GLAVOM!

Podeli vest

Sada je ponovo slobodna

Pevačica Sanja Stojanović razvela se od supruga sa kojim je 11 godina bila u braku i sa kojim ima decu.

Kako je odlučeno, dvoje dece koje su dobili njen sada već bivši suprug i pevačica, živeće sa majkom nakon razvoda.

Foto: Printscreen

Sanja je sa mužem bila u vezi od 2006. godine, a 11 godina u braku. Ipak, skandal je usledio kada je pevačicu prevario muž, a odnosi su dodatno pogoršani kada je prema pisanju domaćih medija u njenom životu nastala nova drama kada ju je, navodno, bivši suprug sa decom izbacio iz stana u novembru ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stojanovic (@sanja.stojanovic.official) on Dec 11, 2019 at 3:22pm PST

Kako se tada pisalo, Sanja je u međuvremenu iznajmila stan u kojem će živeti sa decom, ali pošto taj stan i dalje nije sređen i još nije useljiv, oni su maltene ostali na ulici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija