• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

13.12.2019

17:50

INDIRA NESTALA ZAUVEK! Pevačica objavila KRAJ KARIJERE, a razlog je više nego ispravan!

Estrada

INDIRA NESTALA ZAUVEK! Pevačica objavila KRAJ KARIJERE, a razlog je više nego ispravan!

Podeli vest

Indira je istakla da je sada maksimalno posvećena svom unuku i da je ponosna na sebe što je uspela da napravi balans između privatnog i poslovnog života

Indira Radić je napravila pauzu u svojoj muzičkoj karijeri i povukla se sa estradne scene, a za to ima dobar razlog. Naime, pevačica je istakla da ne želi da bude "deo estradnog mulja" i da je pravo vreme da se odluči na ovaj potez.

Svoju odluku da se povuče sa estradne scene smatra i te kako ispravnom, jer joj balans koji je postigla neizmerno prija.

Foto: Promo

- Kada bih počela da pričam o estradi i tome zbog čega sam se povukla iz tih krugova, sigurno bih pričala do sutra. Kada čovek prepozna situaciju oko sebe i kada uvidi da ne pripada onome što mu se nameće, mora da napravi pravi potez i ode. Ako ne ode i ne spasi se, ostaje mu da pliva u mulju i bori se da ne potone - rekla je ona, pa dodala:

(VIDEO) PROCURIO PRVI MARKOV SNIMAK POSLE RASKIDA! OVDE je Miljković PRONAŠAO UTEHU! EVO i sa kim!

- Umorila sam se od estrade i to je glavni razlog zašto sam se povukla. Čovek dođe u određene godine kada je najbitniji sam sebi. Tada živi u svom svetu, koji čuva od svega i svih. Drugačije ne bi moglo da mi bude dobro i drugačije ne bih bila srećna. Iako o svim kolegama mislim samo najbolje, to ne znači da su svi dobri za mene. Zato negujem porodicu i prave prijatelje, gledam u svoje dvorište, ne u tuđe i trudim se da budem ispravna - rekla je otvoreno Indira.

Žena koja ima ovih 11 osobina prava je BOMBA U KREVETU!

Indira je istakla da je sada maksimalno posvećena svom unuku i da je ponosna na sebe što je uspela da napravi balans između privatnog i poslovnog života.

BRZI RUČAK ZA PONETI! Kad nemate vremena ni za šta, ovaj RECEPT JE SPAS U POSLEDNJI ČAS!

- Ponosna sam što sam između svog privatnog života i posla uspela da napravim balans kakav je u današnje vreme teško napraviti. Hvala Bogu da sam sve ove godine ostala svoja i da me ništa nije omelo na putu kakav sam sebi zamislila. Moja najveća zadovoljstva su moj unuk, sin i snajka. Napravila sam tako da ne dopuštam nikome da uzima moju energiju. Uživam u tome što sam baka, i to vitalna baka, i što moj unuk ima predivne roditelje na koje sam ponosna - zaključila je Indira.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija