• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

14.12.2019

16:17

SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRESUDU! Ovo su ARGUMENTI kojima zahteva starateljstvo nad sinom!

Estrada

SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRESUDU! Ovo su ARGUMENTI kojima zahteva starateljstvo nad sinom!

Podeli vest

Advokatski tim Severine Kojić podneo je žalbu na presudu sutkinje zagrebačkog Opštinskog suda Tee Golub kojom je Severini Kojić oduzeto starateljstvo nad 7,5 godišnjim sinom i određeno da će dečak živeti s ocem, preduzetnikom Milanom Popovićem

Advokati su za hrvatski Jutarnji list potvrdili da su predali žalbu, a već su pre podneli zahtev za određivanje privremene mere da otac ne sme da odvede dete iz Hrvatske.

Foto: Printscreen You Tube

Nezvanično se saznaje kako su advokati u sredu predali žalbu Opštinskom sudu u Zagrebu, u kojoj su na dvadesetak stranica pobrojali zašto je odluka sutkinje Golub neodrživa. Između ostalog, Severinini advokati smatraju da se sud upustio u odlučivanje s kime će dete živeti a da pritom nije uzeo u obzir da dete ima pravo da zna gde će živeti, da ga upoznaju s činjenicom gde bi trebalo da mu bude dom i da se, i prema Konvenciji UN-a o pravima deteta, dete mora pitati za mišljenje.

Foto: instagram printscreen/severina

Po navodima branilaca, sve se to nije ispoštovalo u presudi od 28. novembra. Jedan je od argumenata u žalbi da je u donošenju te presude bitno povređen Zakon o parničnom postupku i Ustav, i da prvostepeni sud nije bio ni nezavisan ni nepristrasan kad je doneo odluku da će 7, 5 godišnji sin Milana Popovića i Severine Kojić živeti sa ocem. Nadalje, u žalbi advokati navode niz činjenica koje je, po njihovom mišljenju, prvostepeni sud pogrešno ustanovio. Nijedan član advokatskog tima Severine Kojić, osim činjenice da je predata žalba, nije želeo da govori o argumentima kojima pobijaju presudu, piše Jutarnji. 

 

MILAN NEĆE DA PRESELI SINA U SRBIJU - ima DOBAR razlog za to! Najavljuje NOVO poglavlje u Severininom životu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija