• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2019

19:08

(FOTO) EMINA POTPUNO PROMENILA IMIDŽ POSLE RASKIDA! Nećete verovati kako SADA IZGLEDA!

Estrada

(FOTO) EMINA POTPUNO PROMENILA IMIDŽ POSLE RASKIDA! Nećete verovati kako SADA IZGLEDA!

Podeli vest

Popularna pevačica Emina Jahović (37) se nakon raskida sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom (55), kao i svaka žena, odlučila za promene

Emina je promenila imidž, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa novom frizurom koja je oduševila njene pratioce. Pevačica je skratila kosu, ali i šiške, koje joj sada idu preko čela.

- Ošišala sam ih ponovo - napisala je Emina u opisu fotografije. Inače, većina žena nakon raskida želi neku promenu, te se odluči za promenu frizure, šišanje, kao što je to i Emina učinila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Cut them again ?

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 14, 2019 at 5:02am PST

Pevačica je nakon raskida izjavila da su ona i Sadetin ostali u dobrim odnosima, ali je i otkrila šta je uzrok kraha njihove ljubavne romanse.

DETALJ SA JAKOM SIMBOLIKOM! Emina okitila stan - svedeno i umereno, a ispod jelke stavila UKRAS koji će vas raznežiti (FOTO)

- Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka. Imali smo neko mimoilaženje i mišljenje, i način života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima, mi smo odrasli ljudi - rekla je Emina svojevremeno u jednoj emisiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija