• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2019

18:57

(FOTO) DOBRO SAM, ALI DA ZNATE... Marko otkrio KADA će ispričati sve o raskidu sa Lunom!

Estrada

(FOTO) DOBRO SAM, ALI DA ZNATE... Marko otkrio KADA će ispričati sve o raskidu sa Lunom!

Podeli vest

Marko Miljković osetio je potrebu da se obrati pratiocima na Instagramu, pa je napisao šta ga muči

Bivši rijaliti igrač raskinuo je sa Lunom Đogani, a kako kaže, ne može više da trpi da se o njegovoj nekadašnjoj vezi govore laži.

Foto: printscreen instagram

- Osetih potrebu da vam se javim. Dobro sam, sve je okej, hvala na pitanjima i savetima, ali znate da me ne zanimaju vaša mišljenja i zaključci! Puno laži se plasira ovih dana, ali vi bi trebalo da znate šta je istina, neću ništa demantovati do gostovanja u emisiji u utorak. Do tada hoću svoj mir - napisao je Miljković na društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 4 godine

Koja je poenta njegovog gostovanja? Ona sve gluposti demantovala lepo rekla o njemu i sad ce kao i on da prica. U poslednje vreme kad god neko nesto napravi ide kod Ognjena na pranje. Njemu se nikad ne zna nadam se da ce biti dostojanstven a ne kao u z2 za stolom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija