• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

18.12.2019

15:18

EDITA MUVA BIKOVIĆA: "Slobodan je?! Poslaću mu poruku!" Otvoreno priznala šta bi radila sa njim - ON JE PRAVI ZA MENE!

Estrada

EDITA MUVA BIKOVIĆA: "Slobodan je?! Poslaću mu poruku!" Otvoreno priznala šta bi radila sa njim - ON JE PRAVI ZA MENE!

Podeli vest

Obradovala se kada je čula da je raskinuo sa Barbarom!

Edita Aradinović (26) rešila je da smuva Miloša Bikovića (31)!

Iako ga još nije upoznala, pevačica je ubeđena da je naš najpoznatiji mladi glumac idealan muškarac za nju.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

- Biković je najbolji frajer za mene! Volim te pomalo čudne, drugačije i harizmatične muškarce - kaže Edita.

Foto: instagram printscreen/editaaradinovic

Ona se oduševila kad je čula da je glumac raskinuo sa manekenkom Barbarom Talatović.

- Nisam znala da je Biković slobodan! Poslaću mu poruku! Nemam njegov broj, ali ga pratim na Instagramu - kaže folkerka s osmehom i dodaje da bi sa njim rado gužvala postelju i pred kamerama:

(PAPARACO) Uslikali smo Darinu novu MEČKU! Za auto iskeširala 150.000 evra, a evo šta joj piše na TABLICAMA!

- Sa Bikovićem bih snimala seksi scene! Nisam ga pitala da glumi u nekom mom spotu, ali bi mi bila čast kada bi se to desilo. Eto, verovatno će se moja nova pesma emitovati u njegovoj seriji "Južni vetar". To će biti sjajna priča, ali ne mogu da vam otkrivam detalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Dec 13, 2019 at 11:52pm PST

Edita kaže da je sama baš kao i Miloš i da ne beži od seksa za jednu noć:

SKANDAL NA SNIMANJU! Mira Škorić i Neda Ukraden se umalo POTUKLE - Znaš li KOME SE OBRAĆAŠ? Unosila se u FACU

- Nemam ništa protiv toga, možda mi se nekad desi, ali još nisam imala vezu na jednu noć. Trenutno sam sama i volela bih da pored sebe imam jakog, stabilnog i autoritativnog muškarca. Ne volim lenje momke bez stava i karaktera. Valjda će da se pojavi neko takav! Ja ne znam šta se ovo dešava sa mnom! Niti izlazim, niti pijem. Svi misle da sam nedodirljiva, pa mi i ne prilaze. A oni koji mi ipak priđu, ne dopadnu mi se. Iskreno, ja sam baš čudna osoba, nekad mi treba da budem sama. Trošim se ako često viđam ljude - kaže Edita.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Biki

pre 4 godine

Da,samo sto ti nisi za njega.Milos je pametan decko a ti......mozga bez.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija