• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

09:34

TRI STANA U BEOGRADU NA VODI! Pevačica pukla MILION evra za nekretnine! Ponosno poručila - Sve sam sama stekla! (VIDEO)

Estrada

TRI STANA U BEOGRADU NA VODI! Pevačica pukla MILION evra za nekretnine! Ponosno poručila - Sve sam sama stekla! (VIDEO)

Podeli vest

Nije štedela novac, pokazala kako je sredila svoj novi dom

Viki Miljković danas slavi Svetog Nikolu u svom novom stanu u "Beogradu na vodi"! Pevačica se na Instagramu pohvalila novim, raskošnim domom i napisala da je spremila bogatu slavsku trpezu.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

- Sve je spremno za slavlje. Mnogo sreće svima koji obeležavaju Svetog Nikolu - napisala je pevačica pored snimka na kome je pokazala slavski sto, novogodišnju dekoraciju u dnevnom boravku, ali i prostranu terasu sa pogledom na Savu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on Dec 5, 2018 at 5:09am PST

 

Folkerka i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške, pored tog stana, u kome žive sa sinom, kupili su još dva, koja će iznajmljivati!

VELIKO SLAVLJE U PORODICI! U Cecinom domu danas će se okupiti cela porodica i prijatelji sa BITNIM RAZLOGOM! Čestitke STIŽU

Spekulisalo se da su za te nekretnine iskeširali oko milion evra, ali pevačica ne želi da govori o novcu.

- Neukusno je pričati o ciframa, ali je tačno da sam kupila stanove u tom delu grada. Pametno je uložiti novac u nekretninu, to se uvek isplati. Sa suprugom sam se konsultovala oko svega, pa smo zajedničkim snagama sve sredili. Nikad nisam bila poročna, nisam trošila novac na gluposti. Radim ovaj posao 25 godina. Nikad ničije nisam uzela, ukrala ili otela. Sve sam stekla sama! - rekla je Viki.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Svaka čast,kad će radnik u komumalnom,građevini,fabrici,rudniku moći kupiti takve stanove i priuštiti sebi takav život,nikad,ili mu preostaje da se svi uhvate mikrofona i da urlaju u njega kao ovi naši muzikanti koje plaća blesaci narod.Samo me interesuje da li te pevaljke i pevači plaćaju porez,jer ko ih kontroliše kad se honorari uzimaju iz ruke u ruku.

SS

pre 4 godine

Da je uredno i pošteno plaćala porez dežavi,ne bi baš mogla da kupi tri stana u Beogradu pogotovo na toj lokaciji.Ali poznato je sigurno da ovakva vrsta "umetnika"pevaljki i pevača večinu novca uzimaju ispod stola pa izbegavaju poreznike i državu.

Gagi

pre 4 godine

Sve je to u redu i verujem da je tako, medjutim mora se u zivotu placati i porez koji smo svi placali. Pa da li si izmirila svoje obaveze prema drzavi.

Pajo

pre 4 godine

Kad treba da ih oporezuju uvek pare daju babe,tetke itd....Tekstovi u novinama Ceca 100000e za novu godinu ,Lukas,Cola itd.Nek zarade ali nek i plate l

Rade

pre 4 godine

Sve je to lepo, samo da li su pevačica i njen suprug državi uredno platili porez za tu zaradu. ??????? Obično to ne rade, pa kada omatore kukaju da dobiju nacionalnu penziju od države ! ! ! !

Ja

pre 4 godine

Vecina se u životu muči da bi imala za normalan život, a ovi ,,umetnici,, zaradjuju tako što nista ne rade, pogotovo u danasnje vreme, dovoljno je da budes poznat i da zaradjujes od popularnosti.. ta nepravda me jako nervira. I jos plus sto ne placaju porez kao svi ostali što rade pošten i normalan posao.. strašno

Mica

pre 4 godine

Čestitam. Estrada je veoma naporan ali isplativ rad. Poruka za dušebrižnike: Dama naravno da plaća porez u Srbiji a novac zaradjen u inostranstvu se ne oporezuje u Srbiji. Pozzz!

Saradžogla

pre 4 godine

Ja,stari Džole,seljak iz sela uz dupe Beograda kupio sa četiri stana u ,,Beogradu pored vode.Četiri!Mis'im ako se lažemo ... da se lažemo!A mi seljaci smo po tem pitanju šampinjoni?Pardoniram ... Šamponi! Šampanji!

Vojvodjanin

pre 4 godine

25godina preduzetnik koji uredno izmiruje i placa doprinose i poreze za 35radnika=majmun u Srbiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija