• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

10:37

BRENIN SIN POKAZAO DEVOJKU! Zvanično - već je upoznala Živojinoviće! Atraktivna plavuša koju smo viđali sa OVIM reperom! (FOTO)

Estrada

BRENIN SIN POKAZAO DEVOJKU! Zvanično - već je upoznala Živojinoviće! Atraktivna plavuša koju smo viđali sa OVIM reperom! (FOTO)

Podeli vest

Prelepa je!

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene, konačno je pokazao svoju lepšu polovinu.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Foto: Instagram

Sinoć se pojavio na premijeri predstave "Lepa Brena prodžekt", a svi su gledali u njegovu izabranicu, Sandru Miljaković.

Lepa Sandra je studentkinja srpskog jezika i književnosti, ali se pored toga profesionalno bavi i šminkanjem. Radila je na mnogim setovima, jedan od njih je i za film "Južni vetar".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Nov 22, 2019 at 1:20pm PST

Sandra je podelila na svom Instagramu isečak iz predstave i pokazala da je poštovalac i fan Viktorove majke, Lepe Brene.

Inače, atraktivnu plavušu ranije smo viđali sa reperom Ša, kada mu je glumila u spotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Jul 13, 2019 at 11:39am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lose

pre 4 godine

jako msam razocarana ,mislila sam da je normalan decko, izabrao sebi nesrecu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija