• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

22.12.2019

22:17

CECA NAPUŠTA SRBIJU?! Posle pomena Arkanu pakuje kofere i ide sa Lidijom, a za to ima VELIKI RAZLOG!

Estrada

CECA NAPUŠTA SRBIJU?! Posle pomena Arkanu pakuje kofere i ide sa Lidijom, a za to ima VELIKI RAZLOG!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović polako ali sigurno privodi kraju godinu koja je bila i više nego uspešna. Muzička zvezda pre tačno mesec dana oženila je sina Veljka, nedavno je proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, a sada je čeka nastup za doček 2020. godine u jednom hotelu u Beogradu, a potom će pevati u Budvi

Nakon toga sledi pomen njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, pa pevačica pakuje kofere i sa sestrom Lidijom Ocokoljić odlazi na odmor na Kipar.

Foto: Instagram/craznatovic_official

- Ova godina je bila i više nego sjajna. Lepi događaji su se nizali. Kao i svake godine, 15. januara porodično izlazimo na groblje kako bismo obeležili godišnjicu smrti mog supruga Željka, a nakon toga sa sestrom Lidijom odlazim na odmor. Imala sam priliku da uživam na mnogim egzotičnim destinacijama, ali najlepše se odmorim na ovom ostrvu. Nigde nije lepše nego u svojoj kući. Uživam u miru, pogledu na more i tišini. Čini mi se kao da ljudi osete da nisam u Srbiji, pa mi i telefon manje zvoni kada sam na Kipru - kaže Ceca i dodaje da nema specijalne želje, jer je najvažnije ostvarila.

Foto: Zoran Sinko

- Znam da zvuči kao kliše, ali zdravlje je najvažnije. Ne samo svojoj porodici nego svima želim da budu zdravi i srećni. Radujem se praznicima, odmoru sa sestrom, ali i novim koncertima koji me očekuju posle praznika - završava ona.

(FOTO) SVE PRŠTI OD LJUBAVI! Bogdana Ražnatović provodi vreme NJIM! A od Veljka NI TRAGA NI GLASA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija