• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

25.12.2019

09:09

SLOBA I JELENA OTPUTOVALI ZAJEDNO U RUSIJU! Za pet dana u Moskvi spiskali 10.000 evra!

Estrada

SLOBA I JELENA OTPUTOVALI ZAJEDNO U RUSIJU! Za pet dana u Moskvi spiskali 10.000 evra!

Podeli vest

Sloba Radanović (29) i njegova devojka Jelena Đuričanin (34) otputovali su u Moskvu, gde će za pet dana spiskati 10.000 evra!

 

Folker se na Instagramu pohvalio da je sa pet godina starijom izabranicom odseo u jednom od najskupljih hotela na Crvenom trgu.

Ima se, može se

Sloba se pohvalio da su odseli u hotelu "Ric-Karlton", u kom noćenje košta 500 evra


- Sloba i Jeca su prošlog vikenda otišli u Moskvu, a vratiće se pred njegov nastup u četvrtak. Rekli su mi da su na put poneli 10.000 evra! Izabrali su hotel "Ric-Karlton", u kom ih samo noćenje košta 500 evra. Ručaju u luksuznim restoranima, idu na razne izlete... - priča izvor blizak paru i otkriva zbog čega su zapravo otišli u Moskvu:


- Jeca i Sloba se tamo leče kod jednog poznatog ruskog osteopate. Ona ima jake migrene, a on problem sa sinusima.

ORIO SE STUDIO ZBOG NJEGOVOG ODGOVORA! Sloba Radanović OTKRIO šta najviše želi u 2020. godini - ZAPREPASTIO PUBLIKU!


Pevač i atraktivna brineta, koja se nedavno razvela od Igora Markovića, i krajem novembra bili su u Moskvi. Tada su krili da su zajedno, ali je Sloba nedavno za Informer priznao vezu sa Jelenom.

Foto: Ivan Radulović/Informer.rs

- Bili smo bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav! Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! Moguće već u toku sledeće godine - rekao je tada Radanović.

 

(VIDEO) NA ZADNJEM SEDIŠTU MOGA AUTA! Evo šta je Sloba radio sa devojkom kada je mislio da ih niko NE GLEDA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 4 godine

I treba da uzivaju... presladak su par Sloba i Jelena

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija