• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.12.2019

19:14

TUČENE, OSTAVLJENE, ODVOJENE OD DECE - Ovih PET PEVAČICA 2019. godinu ŽELE DA ZABORAVE! Pamtiće je po suzama i NOĆIMA PUNIM TUGE! (FOTO)

Estrada

TUČENE, OSTAVLJENE, ODVOJENE OD DECE - Ovih PET PEVAČICA 2019. godinu ŽELE DA ZABORAVE! Pamtiće je po suzama i NOĆIMA PUNIM TUGE! (FOTO)

Podeli vest

Život je nepredvidiv, a poznate ličnosti nisu izuzete od tragičnih događaja. Informer.rs im u Novoj godini, koja nam za koji dan stiže svakako želi sreću i zdravlje, jer posle kiše uvek dolazi sunce. Iste želje imamo i za sve naše čitaoce....

Za ovih pet pevačica 2019. godina nije bila tako lepa:

1. Severina Kojić

Foto: youtube printscreen/severina

Severina Kojić izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koju je vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. 

Sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete u budućnosti živi sa ocem.

Pevačica je zbog ove odluke suda bila veoma potrešena, a podršku su joj pružile mnoge javne ličnosti.

STIGLA PRESUDA: Severina IZGUBILA starateljstvo nad sinom - oglasili se advokati i saopštili...

2. Nadežda Biljić

Foto: Instagram/Nadežda Biljić

Pevačica i rijaliti učesnica Nadežda Biljić objavila je tokom ove godine jezive fotografije na svom profilu na Instagramu na kojima se vidi njeno lice u podlivima i sa ogrebotinama. Nju je pretukao njen dečko, takođe rijaliti učesnik Tomislav Panić. Međutim, Nadežda mu je oprostila batine.

EKSKLUZIVNO - NADEŽDA BILJIĆ OTKRIVA ZA TV IN: Ovo je istina o mom i Tominom odnosu! (TV IN)

3. Slavica Ćukteraš

Foto: instagram printscreen/cukterasslavica

Javnost poslednjih dana bruji o tome da se Slavica Ćukteraš razvela od fudbalera Vlade Avramova, a kako se navodi razlog je to što su često bili razdvojeni.

Međutim, ono što je još strašnije je da je ova pevačica priznala da se borila sa anksiožnošću i da je bila u toliko lošem stanju da je lekare preklinjala za pomoć.

OGLASILA SE SLAVICA! Mediji bruje o njenom RAZVODU - isplivali novi detalji, a evo šta je pevačica rekla!

4. Marina Perazić

I za jednu od najvećih zvezda 80-ih Marinu Perazić ova godina nije bila lepa. Ona je u emisiji Jutarnjeg lista Dan De, otvorila dušu i otkrila zanimljive detalje iz svoje dugogodišnje karijere i privatnog života.

Na spomen oca za kojeg se svakodnevno brine, poznata pevačica, briznula je u plač.

Foto: printscreen Dan De

(VIDEO) MARINA PERAZIĆ U SUZAMA! Potresna ispovest jugoslovenskog seks simbola: Teško mi je da gledam oca jer NE MOGU da mu POMOGNEM!

5. Vanesa Šokčić

Foto: printscreen Premijera

Nažalost, postoje i oni koji 2019. neće pamtiti po lepom - jedna od njih je i pevačica Vanesa Šokčić, koja je imala smrtni slučaj sredinom maja ove godine...

- Izgubila sam mamu ove godine i polako krećem da se vraćam, tako da mi je ovo najtužnija, najtužnija godina - rekla je Vanesa kroz suze za emisiju "Premijera".

ZA OVU PEVAČICU 2019. JE NAJTUŽNIJA GODINA! Kamere je uhvatile kako plače, a razlog je krajnje EMOTIVAN... (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abe

pre 4 godine

Koliko nesrećnih ljudi i žena u ovoj zemlji ima, sa možda daleko većim i težim problemima, ali ovih pet "pevačica" je bitno???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija