• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

27.12.2019

11:22

ANABELA OTKRILA SVE DETALJE RAZVODA OD ANDREJA: Ljubav nije bila problem, ali OVO jeste! Evo kakav PAPIR su POTPISALI!

Estrada

ANABELA OTKRILA SVE DETALJE RAZVODA OD ANDREJA: Ljubav nije bila problem, ali OVO jeste! Evo kakav PAPIR su POTPISALI!

Podeli vest

Pevačica Anabela Atijas pre tri meseca otkrila je u javnosti da se razišla od supruga Andreja Atijasa, a pre dva dana su se i zvanično razveli

Ona je otkrila kako se oseća posle okončanja braka i koji su detalji razvoda. 

PREPONOSNA SAM...! Pričalo se da Anabela NE PODNOSI vezu Lune i Marka, evo šta je rekla nakon RASKIDA! BUM

 - Dobro sam jer znam da ću u Andreju uvek imati prijatelja, kao i on u meni. Nekoliko puta sam rekla da nama ljubav nije bila problem, već da naša razmišljanja u vezi s mnogim stvarima nisu bila ista. Najbolje i najpametnije je bilo da se raziđemo. Pošto je on otac moje Blankice i što smo se mirno razišli, on će moći uvek da je viđa. Nećemo mi da se opterećujemo pravilima da kod mene bude pet dana, a kod njega dva. Sud je dodelio starateljstvo meni, a Andrej može uvek da dođe kod nas i bude sa njom koliko god želi -  otkriva Anabela i dodaje da je Andrej nije više njen muž, ali je i dalje član njihove porodice.

OVO JE RAZLOG RASKIDA! Anabela Atijas ZAPUŠILA USTA svim zlim jezicima - Evo u kakvom je odnosu sa Andrejom POSLE SVEGA!

- Iako više nismo u braku, Luna i Nina njega obožavaju i gledaju na njega kao na drugog tatu. Nikada neće moći da se promeni njegov status, Andrej će uvek biti naša porodica. Za nas je uradio stvari koje nikada neću moći da zaboravim, on je moj najbolji prijatelj. Kao što je on bio tu za mene i ja ću uvek biti njegov oslonac. Tako je bilo i kada je bio na lečenju od alkoholizma. Mnogo sam ponosna na njega što se opredelio za takav korak i što se vratio na pravi put -  ispričala je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Pa što se onda razvede od tako dobrog čoveka?!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija