• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

28.12.2019

11:57

MILAN POPOVIĆ: Šokirao sam se kad sam čuo da je Igor ODVEO MOG SINA na... Od prijatelja saznao da mu dete nije sa majkom u Zagrebu!

Estrada

MILAN POPOVIĆ: Šokirao sam se kad sam čuo da je Igor ODVEO MOG SINA na... Od prijatelja saznao da mu dete nije sa majkom u Zagrebu!

Podeli vest

Igor Kojić odveo je na Svetu Goru sina svoje supruge Severine bez znanja detetovog oca Milana Popovića! Za to vreme hrvatska pevačica je boravila u hotelu u Solunu, saznaje Informer.

Srpski biznismen, koji je pre mesec dana dobio starateljstvo na sinom, od prijatelja je saznao da mu sin nije sa majkom u Zagrebu, gde je trebalo da proslavi katolički Božić.


- Šokirao sam se kada sam to saznao. I još uvek sam u šoku - kratko je izjavio Milan.

Može da ga vodi u EU

Tuži je za nemarnost

Milan zamera Severini što je dozvolila Igoru, koji nije u srodstvu sa detetom, da vodi Aleksandra van Hrvatske. Zato je rešio da je tuži za nemarnost

Kako saznajemo, Popović je zbog toga odlučio da pokrene još jednu tužbu protiv bivše partnerke!


- Severina je praznik provela u hotelu u Solunu, dok je Igor odveo Aleksandra na Svetu Goru, udaljenu 250 kilometara. Milan o tome ništa nije znao, a Seve se odala tako što je iz Soluna na Instagramu objavila fotografije koje je ubrzo obrisala, ali tad je sve bilo kasno - priča izvor i dodaje:

IGOR ODVEO SEVERININOG SINA NA SVETU GORU - Milan za to nije znao, POLUDEO! Evo šta je pevačica tad radila

- Kad je Seve izgubila starateljstvo, trebalo je da Milanu preda Aleksandrov pasoš, ali to još nije uradila. Po sudskoj odluci dečak je polovinu školskog raspusta trebalo da provede u Zagrebu sa Severinom, a drugu polovinu sa Milanom. Ona je, međutim, rešila da odvede sina van Hrvatske. Za to joj nije bila potrebna Milanova dozvola jer ima pravo da sina vodi u zemlje Evropske unije. Milanu to ne smeta, ali joj zamera što je dozvolila Igoru, odnosno trećem licu koje nije u srodstvu sa detetom, da vodi Aleksandra van Hrvatske. Zato je rešio da je tuži za nemarnost!

U kafiću sa drugaricom

Mali Aleksandar će 10 dana provesti sa majkom, a posle dočeka Nove godine otac će doći po njega.

TUČENE, OSTAVLJENE, ODVOJENE OD DECE - Ovih PET PEVAČICA 2019. godinu ŽELE DA ZABORAVE! Pamtiće je po suzama i NOĆIMA PUNIM TUGE! (FOTO)


- Aleksandar se kod Milana vraća 3. januara i sa njim će slaviti Badnje veče i pravoslavni Božić - priča naš izvor.

Foto: Informer


Kako navode hrvatski mediji, Severina je i 12. decembar, koji je po odluci suda trebalo da provede sa sinom, zapravo provela u kafiću sa drugaricama. Za to vreme Aleksandar je navodno bio sa njenom rođakom. Podsetimo, sud je na 30 strana nabrojao sve što je pevačica radila protiv interesa deteta, a opšti zaključak je da je ona zanemarivala sina. Odlučeno je da Milan "samostalno brine o detetovom zdravlju i obrazovanju", dok će mu Severina isplaćivati mesečnu alimentaciju od 161 evro.

Seve: Pored sina ne osećam strah!

Severina je juče ponovo prekršila sudsku zabranu da ne sme da objavljuje fotografije sina Aleksandra. Ona je na Instagramu okačila detetovu sliku uz stihove pesme "Galeb i ja" Olivera Dragojevića: "Tebe gledat, s tobom letit, povrh svega nimat straja, pa prkosit svakoj buri i neveri ča sve valja... Na osami blizu mora, dok se sunce zemlji smije, slušan tebe kako kličeš, lipo mi je, lipo mi je, moj galebe"

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Egoizam i ne odgovorost.Vazno je da je uradila kako je ona isplanirala.Ja bi joj dozvolila da vidja sina samo u prisustvu treceg lica.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija