• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

28.12.2019

14:48

ČOLIN OBOŽAVALAC DVE KARTE PLATIO ČAK 129.000 DINARA! Iskeširao GOMILU PARA za koncert u Areni!

Estrada

ČOLIN OBOŽAVALAC DVE KARTE PLATIO ČAK 129.000 DINARA! Iskeširao GOMILU PARA za koncert u Areni!

Podeli vest

Zdravko Čolić večeras će održati šesti koncert u "Štark Areni", a kolika je bila potražnja za kartama dokazuje i to što su pojedini fanovi izdvojili ogromne sume novca kako bi sebi obezbedili mesto u Areni

Naime, na jednom sajtu za preprodaju karata osvanuo je podatak da je jedan od Čolinih fanova dve karte za večerašnji koncert platio čak 129.222 dinara.

Ulaznice su kupljene juče, dan pre poslednjeg, šestog Čolinog koncerta, a po svemu sudeći obožavalac koji je izdvojio ovu sumu novca nije žalio para kako bi slušao jednu od najvećih regionalnih zvezda.

ČOLINA ŽENA NAPADNUTA! Devojka iz publike krenula na nju NOŽEM - isekla je po licu! KRIJE se od javnosti zbog toga?!

Zdravko Čolić je, podsetimo, na prethodnih pet koncerata ispunio Arenu do poslednjeg mesta, a karte za svaki od koncerata planule su u rekordnom roku.

Foto: screenshot

Među njegovim fanovima su i mnogobrojne kolege koje ga, kako kažu, cene kao čoveka i pevača. U više navrata je Čola priznao da mu ovo prvo više godi. Zato ga, valjda, i vole. Na nastupima rado izvode njegove pesme, naravno, oni koji to mogu vokalno da isprate, a sada na beogradskoj pozornici pevanje svih njih zajedno. Pevali su sa njim iz loža, prvih redova, iz bekstejdža.

Čolić je svake večeri do sada pevao više od 40 pesama horski sa publikom koja zna sve reči svakog hita, a čak šest je zapevao na bis.

Ka miljeniku žena i najvećoj jugoslovenskoj legendi letele su ruže i ljubavne poruke, a on im je uzvraćao poljupcima i prelepim pesmama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 4 godine

Pa nije kupio kartu, samo ih je stavio u košaru. Tako i ja mogu da kupim.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija