• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal

30.12.2019

14:50

JOŠ JEDNA ZVEZDA KUPUJE STAN U BEOGRADU NA VODI! Odvojila pola miliona za LUKSUZNU NEKRETNINU - daje je na poklon MAJCI (FOTO)

Estrada

JOŠ JEDNA ZVEZDA KUPUJE STAN U BEOGRADU NA VODI! Odvojila pola miliona za LUKSUZNU NEKRETNINU - daje je na poklon MAJCI (FOTO)

Podeli vest

Nije štedela novac

Kako bi izrazila zahvalnost majci Verici Šerifović za sve što je za nju učinila od kada ju je rodila, Marija je rešila da joj kupi stan u Beogradu na vodi.

NIKAD VIĐENO U SRBIJI! Veljko Ražnatović započinje NOVI BIZNIS - uložiće MILIONE u ovaj projekat, ima JASAN CILJ!

Pevačica već pregovara sa agentima nekretnine, a šuška se da je reč o četvorosobnom stanu s pogledom na reke koji košta oko pola miliona evra.

Foto: Instagram

- Marija je svensa da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje - objašnjava sagovornik i nastavlja:

OPLJAČKANA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ! Cecina ćerka na meti džeparoša - odneli joj novčanik sa NOVCEM unutra!

- Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lepo detinjstvo. Zato Mara i kupuje luksuzni stan u kome će Verka da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac. Mara je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verka bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je sreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: "Moja Verka zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vrbavagm

pre 4 godine

Ako su vam pevaljke ZVEZDE onda smo mi sto metara ispod beograda na vodi!!!pozz iz eu.

Rade

pre 4 godine

Ako tako i treba, samo bih pitao da li je plaćen porez državi na tu njenu zaradu koju je odvojila da iskešira ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija