• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Živković

31.12.2019

06:59

ČASTILA SE SKUPIM POKLONOM! Ana Kokić otkrila šta je kupila sebi za Novu, a kad čujete ŠTA je ĆERKA tražila...

Estrada

ČASTILA SE SKUPIM POKLONOM! Ana Kokić otkrila šta je kupila sebi za Novu, a kad čujete ŠTA je ĆERKA tražila...

Podeli vest

Ona može da peva kao Kit Flint ili Sinan Sakić. Pleše kao da je samo to radila celog života. Ipak, ona je samo mama, koja ovih dana sprema paketiće za ćerkice Ninu i Teu. A, obradovala je i sebe...

Šansu da pokaže kako imitira, pleše, glumi, kakvu energiju ima kada je na sceni, pevačica Ana Kokić nije želela da propusti. Zato je i ove godine prihvatila da učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". I ponovo je oduševila publiku vratolomijama na sceni, ali i sjajnim transformacijama. Bila je Sinan Sakić, Boban Zdravković, Lejdi Gaga, Kit Flint iz "Prodižija"...

VELIKE PARE TROŠI NA KIRIJU?! Tanja Savić uhvaćena na ulici! EVO ŠTA JE RADILA! Totalno BEZ BLAMA!

Godinu će Ana pamtiti upravo po aplauzima i oduševljenju publike nakon svakog svog nastupa. Na privatnom planu pak nije bilo tako blistavo. Ana je u julu okončala desetogodišnji brak sa vatrepolistom Nikolom Rađenom. Pozitivna i nasmejana, razvod je, kaže, doživela onako kako misli da treba - naučila je da prihvati stvari onakvim kakve jesu. O tome koliko joj je značilo učešće u programu "Tvoje lice zvuči poznato", o razvodu, ćerkama, novogodišnjim željama i paketićima, o planovima za 2020. godinu, Ana Kokić iskreno govori za "Ljubav i zdravlje".

 

 

Šta te toliko privlači u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"?
- Stvarno volim to da radim. Tu možete da pokažete sve svoje talente, i ples i glumu, a ne samo pevanje, čime se ja i bavim. Vrlo često smo u šouu bili baš bačeni u vatru. I to mi se sviđa. Neizvesnost, trud, rad, sreća kad nešto postignem.

Da li si i sebe uspela da iznenadiš nekim nastupom? Da kažeš "nisam znala da to mogu"?
- Kada sam radila imitaciju Lejdi Gage, pa kada je trebalo da mi iz grudi curi krv, pomislila sam: "E kad bi Amerikanci znali kako mi to radimo i za koliko para smo to sve uradili!" Jer oni tamo imaju čoveka koji pritisne dugmence da nešto pukne, pa ta krv iscuri... A mi smo to sve sami radili a da niko nije provalio! To uzbuđenje koje tada osetiš čudesno je!

JOŠ JEDNA ZVEZDA KUPUJE STAN U BEOGRADU NA VODI! Odvojila pola miliona za LUKSUZNU NEKRETNINU - daje je na poklon MAJCI (FOTO)

Kako ste to uradili?
- Imala sam iglu i probušila sam balon koji mi je stajao između grudi! To se ništa nije videlo. Balon je bio umotan u platno, da bi tečnost koja simulira krv izlazila polako. Ceo jedan dan smo to uvežbavali! TLZP je magija, čarolija na sceni. Jeste da smo posle snimanja modri, izgrebani, povređeni, svakakvi, ali to je nešto što ne mogu da poredim ni sa čim. Fantastičan je osećaj kada imaš tri minuta da nekoga ostaviš bez daha. A kada sam za imitaciju dobila "Prodidži" - nisam mislila da ja to mogu! Mislim da mi je to najbolja imitacija do sada, jer je Kit potpuna suprotnost od mene!

 

 

Šta ćeš sada raditi?
- Sada imam mnogo nastupa. Za Novu godinu sam u Novom Sadu, a i 31. decembra preko dana imam nastupe. Maraton! Idem u Bosnu, pa u Crnu Goru, pa opet Beograd, pa Ivanjica, pa opet Crna Gora... Kad sve to prođe, nadam se da ću u februaru uhvatiti par dana odmora da malo danem dušom.

Sa ćerkama?
- Videću da li ću sa njima ili sama, jer moramo da proverimo sa tatom da li je planirao negde da ih vodi u to vreme. Dogovorićemo se, ne znam još.

KAO OD MAJKE ROĐENA! Luna POTPUNO GOLA - snimila zavodljivi klip! Muškarci ODLEPILI - uzdisala, a onda se skroz SKINULA (FOTO)

Iza tebe je, privatno, teška godina i razvod. Ipak, tvoj i Nikolin odnos je ostao dobar. Kako ste to uspeli?
- Pa obično nije tako, ali hvala Bogu, oboje smo razumni. Nema tu mnogo filozofije. Naučiš da prihvatiš stvari onakve kakve jesu i ideš dalje.

Jesi li spremna za novu ljubav?
- Pa nisam... Ne znam. Ne znam da li čovek može da bude spreman za to. Kako? To se desi ili ne, niti se planira, niti se ne planira. Sada sam zaista fokusirana na posao i na decu. Najviše na njihove obaveze u školi. Starija ćerka je sada u peti razred, a kažu da je peti razred najteži, najkritičniji. Zato nemam mnogo vremena da razmišljam o nečemu drugom.

 

 

A ako dođe do nove ljubavi, Nina i Tea će morati da budu uključene u priču, zar ne? Da li si sa njima pričala o tome?
- Nismo još došle do toga. Nisam ni znala da moram da obavim taj razgovor... Deca sve "provale", tačno, ali uopšte nisam razmišljala o tome da ako se nešto desi, da moram sa njima da pričam o tome... Ipak, teško da će se uskoro desiti nešto tako ozbiljno, pa da ću morati ozbiljno da razgovaram sa ćerkama. Uf, sad si me zatekla...

OPLJAČKANA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ! Cecina ćerka na meti džeparoša - odneli joj novčanik sa NOVCEM unutra!

Da li si ćerkama ispunila novogodišnje želje?
- Mlađa je tražila jednoroga! Ne znam da li je mislila na pravog, ha-ha-ha! Spremim ja njima svake godine paketiće, a one uvek misle da ja ne znam šta žele, pa pišu svoje želje Deda Mrazu. Ali ja sve to vidim i znam.

A sebi?
- E, sebi sam kupila novi mikrofon. To mi je bila želja. I to mi je dosta. Još samo taj odmor u februaru!

 

 

Da li u njima čuči tvoj talenat?
- O da, i za muziku i za ples! To sam shvatila tako što one, koliko god se ja bunila, neko vreme provode gledajući u telefon, kao i sve devojčice, i stalno gledaju društvenu mrežu "Tik-tok". Ne mogu da se bunim mnogo zbog toga jer ima tamo zanimljivih i kreativnih stvari. One stalno plešu uz to, uče neke koreografije, uče crtanje, uče kako da same snimaju i montiraju te filmiće. To im pokreće maštu i kreativnost. One se još traže, šta bi, gde bi, da li crtanje, da li ples... U svakom slučaju talentovane su i za sport i za muziku. Sada je ipak najvažnija škola, a sve ostalo će doći. Kada je reč o školi, nisam ni tu preterano stroga, niti ambiciozna. Znam da mogu da imaju dobre ocene, pa mi bude krivo ako ponekad nemaju, ali znaju one da treba samo malo da se potrude da bi sve bilo kako treba.

BIKOVIĆ U ULOZI DEDA MRAZA! Zajedno sa ekipom "Južnog vetra" podelio paketiće deci u Tiršovoj

Koja je tvoja profesionalna želja?
- Imam želju da sledeće godine snimim bar četiri, pet pesama sa sve spotovima, jer nekako me je i TLZP motivisao, dao mi inspiraciju. Uključila sam maštu, pa se nadam se da će me taj osećaj držati cele sledeće godine.

 

 

Smršala si, to su svi primetili...
- Smršala sam i razbolela sam se na samom početku snimanja šou-programa. Nisam vodila računa o sebi. Onda sam otišla kod nutricioniste i dobila režim ishrane koji je tada odgovarao načinu života i svim naporima koje je šou zahtevao. I eto, smršala sam, ali sam zdrava i puna energije. Sada mogu u nove radne pobede.

NIKAD VIĐENO U SRBIJI! Veljko Ražnatović započinje NOVI BIZNIS - uložiće MILIONE u ovaj projekat, ima JASAN CILJ!

Kada nema posla, šta voliš da radiš?
- Kada se završio TLZP, dva dana sam provela u pidžami i gledala filmove, čitala, odmarala se. Deca su bila super, malo su učile, onda je tata došao po njih da bih ja mogla lepo da se odmorim. Ništa posebno, obične stvari koje najviše prijaju. Eto, to radim kad ne radim ništa.

Da li se ičega plašiš u životu?
- Letenja avionom! Kad god sednem u avion, ja svim dragim ljudima pošaljem poruku sa srcem, a posao mi je takav da sam svakog vikenda u avionu! Šta ću, nekako sam naučila da živim sa tim strahom. Ne borim se protiv njega, nego sam prosto navikla da se plašim.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija