• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2020

22:20

DRASTIČNE RAZLIKE! Ove pevačice se TRANSFORMISALE - Jedna je UČINILA SVE da izgleda kao NEKADA!

Estrada

DRASTIČNE RAZLIKE! Ove pevačice se TRANSFORMISALE - Jedna je UČINILA SVE da izgleda kao NEKADA!

Podeli vest

One su se potpuno promenile u 2019. godini

Godina koju ostavljamo iza nas, odnosno 2019. godina izbrojala je nesumnjivo najviše transformacija koje su se desile na domaćoj sceni, prilikom čega su mnoge javne ličnosti drastično promenile svoj lični opis.

Edita Aradinović je uvek važila za rasnu crnku, ali je rešila da najpre skrati kosu, a zatim i da ode u plavo i dodatno još jednom promeni dužinu kose. Njena promena je prošla vrlo zapaženo s obzirom da je ogroman kontrast u pitanju.

Kaću su uvek poredili sa Kim Kardašijan, pa se svi pitaju da li to razlog zbog kog je Grujićeva rešila da napravi izmene u svom izgledu. Niko i nije siguran šta je pevačica sve uradila da bi došla do ove transformacije, ali su komentari samo pozitivni, i Katarinu više ne porede sa Američkom starletom već sa Grčkom boginjom, što se može videti i po komentarima.

Pobednica "Zadruge 1" i novopečena pevačica Kija Kockar je poznata po promenama kose, kako boje tako i dužine. Kija je takođe imala hijaluron u ustima, ali sama kaže da se ispumpao tokom vremena, te su se njen usne vratile na staro.

Nekako je prirodno da uz Kiju ide Luna, i obrnuto, a kako je dve godine provela u rijalitiju, Đoganijeva je rešila da sebi nadoknadi vreme koje je izgubila a mogla je da radi na sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 18. Јул 2019. у 3:34 PDT

Lunu smo gledali dve godine kao plavušu, a onda je samo odjednom rešila da ugradi silikone i postane brineta. Lunina tranformacija je možda i najupečatjivija za 2019. godinu.

Teodora je ušla u "Zadrugu" s tim da je prethodno već imala zanimanje pevačice, a rijaliti joj je samo pomogao da se dodatno proslavi i pokaže svoj talenat. Osim izuzetnog glasa, Teodoru krasi i izuzetan stas, a ono po čemu je oduvek bila prepoznatljiva jeste njena duga plava kosa.

Teodora je osim boje kose, rešila da ugradi i silikone u grudi, a posle korigovanja malo je reći da svaka žena na planeti može da joj pozavidi na građi. Ona se pokajala zbog  promene boje kose, ali zbog silikona ni najmanje.

Ana Nikolić još od porođaja bije bitku sa kilogramima, i okrenula se masovnim treninzima kako bi povratila staru kilažu i građu.  Ana već godinama ima silikone u ustima, a frizuru često menja.

Ipak, 2019. godina je izgleda i njena srećna s obzirom da je uspela da liniju dovede do savršenstva, u mnogobrojne tretmane, i timom koji radi na njenom izgledu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija