• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

03.01.2020

08:07

(FOTO) DARA SE VRATILA MUŽU! Bivši supružnici zajedno dočekali Novu godinu, pa razmenjivali nežnosti u jednom restoranu na Dedinju!

Estrada

(FOTO) DARA SE VRATILA MUŽU! Bivši supružnici zajedno dočekali Novu godinu, pa razmenjivali nežnosti u jednom restoranu na Dedinju!

Podeli vest

Dara Bubamara ponovo je u vezi sa biznismenom Milanom Kesićem.

Dara Bubamara se posle tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću, ekskluzivno saznaje Informer! Folk zvezda se pre nekoliko dana pomirila sa biznismenom iz Pariza, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu na Ledinama.

Karte na sto

- Dara je sa bivšim posle razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je pre nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gde peva za doček Nove godine i rekao da bi voleo da zajedno budu te večeri - priča dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje da su se Bubamara i Kesić videli dva dana pred najluđu noć:

3 godine

su prošle od razvoda Dare i Milana

- Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svetu da ponovo budu porodica. Dara se raznežila na te njegove reči, primakla mu se i poljubila ga je. Posle su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.

Bubamara je 31. decembra nastupila u jednom restoranu na Ledinama, u koji je Kesić stigao sa prijateljem.

 

 

- Dara je pevala, a Milan se smestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sede za istim stolom - objašnjava naš sagovornik.

U međuvremenu volela košarkaša

Posle razvoda od Milana Dara je često menjala momke, ali je imala samo jednu ozbiljnu vezu, i to sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom.
- Konačno imam muškarca kakvog sam želela. Non-stop smo zajedno i ispunjava mi sve želje - govorila je svojevremeno Bubamara, ali je veza sa Nemanjom pukla jer je on bio isuviše ljubomoran. 

Folkerka i biznismen sutra putuju u Pariz, gde ih već čeka sin Kosta (11), kojeg čuvaju Milanovi roditelji.

Nije osetio razvod

Dara nije želela da prizna da je ponovo u ljubavi sa bivšim mužem, ali nam je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.

- Ljudima u Srbiji nije jasno kako to da me bivši muž drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni, a i ja njega. Dosta mi pomaže i imam veliku podršku od njega, ne mislim tu samo na materijalnu. Mi ćemo ceo život biti zajedno jer imamo predivnog sina. Kosta naš razvod nikada nije ni osetio - poručila je pevačica.

Foto: printscreen Dara Bubamara Instagram story

Ljubili se u restoranu

Kako saznajemo, Dara i Milan su preksinoć viđeni u jednom restoranu na Dedinju. Pevačica i biznismen su pred svima razmenjivali nežnosti, što nije ostalo neprimećeno.
- Ponašali su se kao zaljubljeni golupčići. Svaki čas su se ljubakali. Baš su bili slatki - ispričao nam je čovek koji se zatekao u lokalu u isto vreme kada i folk zvezda.

Foto: Informer DN

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija