• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

11:11

BISERIMA NIKAD DOSTA! Blogerka Zorannah ŠOKIRALA izjavom koja i nije tako FEMINISTIČKA - Tviter BRUJI O NJOJ!

Estrada

BISERIMA NIKAD DOSTA! Blogerka Zorannah ŠOKIRALA izjavom koja i nije tako FEMINISTIČKA - Tviter BRUJI O NJOJ!

Podeli vest

Šok

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah često je na "stubu srama" zbog izjava koje daje u javnosti, ali i zbog opisa muško-ženskih odnosa.

BEZ TRUNKE EMOCIJA: Dejan ODLUČIO da se nikada neće pomiriti sa Davidom - OVO je najveći razlog!

Ovaj put, Zorana je odgovarala na pitanje kako bi opisala svoj stil.

- Moj stil se menja iz godine u godinu i u zavisnosti od toga sa kakvim se dečkom zabavljam i kako se on oblači. Što kaže moja drugarica: "Ti devojko ne znaš ni koju hranu voliš da jedeš, ti jedeš ono što tvoj momak voli da jede". Tako da sam sa te strane totalno promenljiva kategorija - rekla je Zorannah i mnoge ostavila u čudu.

PREDLOŽIO JOJ PREVARU! Ovaj zadrugar bacio oko na Koraćevu, a nije Janjuš - ''ZABORAVLJAŠ na Davida!''


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17