• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

06.01.2020

18:14

GLEDALA SAM KAKO MI MAJKA ŽIVI U KAVEZU! Ivana Peters, smogla snage, pa progovorila o NASILJU U PORODICI!

Estrada

GLEDALA SAM KAKO MI MAJKA ŽIVI U KAVEZU! Ivana Peters, smogla snage, pa progovorila o NASILJU U PORODICI!

Podeli vest

''Bila sam jako mala...''

Ivana Peters osvrnula se na početak karijere, komunikaciju s opasnim momcima, ali i devedesete koje su donele nemaštinu. Ona smatra da je psihičko nasilje jednako teško kao fizičko. Kao mala gledala je majku kako "živi u kavezu", a da toga nije bila svesna.

Pevačica je otvoreno progovorila i o tome da je najviše brine porast nasilja u društvu zato što smo kulturno još uvek na niskom stupnju razvoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on Dec 21, 2019 at 4:10pm PST

- Imam vrlo čvrst stav da ne postoji opravdanje za bilo kakvo nasilje. Teško mi je što su neke žene zaplašene, neke ubijene u pojam, pa ne prijavljuju nasilje. Neke su fizički, neke psihički maltretirane. Nekada je ovo drugo još gore, kada si u kavezu, a ne znaš da si u kavezu. Moja majka je to imala u jednom trenutku i to me remeti i užasava. Najlakše je pomoći drugima, najteže sebi zato žene moraju da se nađu jedne drugima - priznala je Ivana.

OVAJ BOŽIĆ ČEKA BEZ LUNE! Marko Miljković otišao u rodni Brus - EVO SA KIM JE SEKAO BADNJAK!

- Bila sam jako mala, ali činjenica je da sam imala poznanike kojima se to desilo, pa na javnoj sceni slušam o tome. Krivo je društvo i vaspitanje koje je unazad decenijama patrijarhalno. Nasilje nije iskorenjeno u manjim mestima i dalje se priča 'sekira u čelo', 'sukob oca i sina'. To je stvar kulture i obrazovanja - objasnila je pevačica.

Ivana se sa bivšim suprugom sa kojim ima ćerku u međuvremenu pomirila, pa ponovo rastala, a danas o njihovom odnosu ne želi mnogo da govori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on Dec 24, 2019 at 5:29pm PST

- Imali smo različite prirode i najbolji smo kao drugari - priznala je Ivana koja kaže da joj je žao što nije zaradila više novca.

- Da nemam dete, bilo bi mi svejedno, ali iz ove perspektive volela bih da sam zaradila više. Imala sam mnogo, sada nemam, i drago mi je što znam za obe strane medalje - rekla je Ivana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija