• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

07.01.2020

15:43

ŽIVOT ĆE MU SE OKRENUTI NAGLAVAČKE! Ispovest Anastasije Ražnatović o bratu i prinovi, ali i jedno ISKRENO PRIZNANJE

Estrada

ŽIVOT ĆE MU SE OKRENUTI NAGLAVAČKE! Ispovest Anastasije Ražnatović o bratu i prinovi, ali i jedno ISKRENO PRIZNANJE

Podeli vest

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović obožava praznike, kojima se raduju i svi članovi njene porodice. U ovim momentima sreće otkrila je sve o dešavanjima u porodici Ražnatović, iskreno i bez ustezanja

Anastasija Ražnatović jedna je od onih koji se svake godine raduju Božiću, velikom prazniku koji uvek unese posebnu energiju u njen dom.

- Mnogo osmeha, veselja, lepe i pozitivne energije. Oseća se velika ljubav u vazduhu i to nam je jedan od omiljenih praznika - ističe Anastasija za Telegraf.rs.

RAŽNATOVIĆI NA KOPAONIKU! Snajka krka, Anastasija fotka, a Veljko... (FOTO)

Prethodna godina za Ražnatoviće bila je jedna od onih koje će pamtiti doveka - Veljko Ražnatović saznao je da će postati otac, a potom je stao i na ludi kamen s Bogdanom. Sada, kada je prošlo neko vreme, Anastasija ističe da je uvidela promene kod svog brata.

- Mislim da je dosta sazreo i da je svestan da zajedno sa bebom dolazi velika odgovornost. Život će mu se okrenuti naglavačke, kao i Bogdani. Svesni su oboje toga, ali Veljko je odavno od kada je ušao u vezu sa Bogdanom potpuno promenio način života. Posvećen je porodici i svom sportu. Ništa mu ne fali i veoma će se dobro snaći u ulozi oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jan 3, 2020 at 3:42am PST

Sebe još uvek ne vidi pred oltarom.

- Da, to me većina ljudi pita kada me sretnu posle ove svadbe - da li sam sledeća. Svakako da planiram jednog dana da stanem na ludi kamen, ali smatram da još nije vreme za to. Nigde mi se ne žuri, smatram za sebe da sam i dalje mlada. Kada bude bilo suđeno, desiće se - kaže Anastasija koju su, u susret dvadesetogodišnjem pomenu njenom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, pitali u kojim trenucima je poželela da je on tu i da može da je zagrli.

SVETSKI MEDIJI BRUJE O CECINOJ ĆERKI! Anastasija Ražnatović u centru SKANDALA - Evo o čemu se radi!

- Svakoga dana u svakom trenutku. Mislim da ne mogu da odaberem jedan momenat koji bih mogla da izdvojim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija