• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2020

12:51

KAKVA MAŠINA! Ceca kupila Anastasiji KOLA, a još nije ni položila VOZAČKI! Pukla OZBILJNU SUMU, kad vidite KAKO izgleda... BOMBA (FOTO)

Estrada

KAKVA MAŠINA! Ceca kupila Anastasiji KOLA, a još nije ni položila VOZAČKI! Pukla OZBILJNU SUMU, kad vidite KAKO izgleda... BOMBA (FOTO)

Podeli vest

Ražnatovićka ne štedi novac, kada su u pitanju njena deca!

Ćerka naše popularne pevačice Cece Ražnatović, Anastasija, još uvek nije položila vožnju, ali je od majke dobila skupocena kola.

SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST! Cobi i Darko Lazić URINIRALI PO AERODROMU - Sirotinjo, je*emo vas u usta! Psovke i bahato ponašanje (FOTO)

VIŠE NEMA DILEME! Uhvatili smo ih zajedno - MILICA I PETAR U VEZI! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

Crvenog džipa marke "Range Rover" mlada pevačica je premijerno pokazala u jednoj emisiji, kada je otkrila da jedva čeka da položi vozački ispit, kako bi ga i sama vozila.

Foto: youtube printscreen/Prva

- Učim za vozački, uskoro imam teorijski ispit. Ovo je moj auto, kupila mi ga je mama kao motivaciju, ali sam imala dosta obaveza oko albuma pa nikako da položim vožnju, nadam se da ću to završiti u 2020. godini - rekla je Taša i otkrila da nema problem da se vozi taksijem.

ŽIVOT ĆE MU SE OKRENUTI NAGLAVAČKE! Ispovest Anastasije Ražnatović o bratu i prinovi, ali i jedno ISKRENO PRIZNANJE

Foto: youtube printscreen/Prva

(VIDEO) CECA RAŽNATOVIĆ DOČEKALA BOŽIĆ U HRAMU SVETOG SAVE! Evo sa kim se pojavila

- Često idem taksijem, pošto nas je dosta u kući i vozač ne može da postigne da nas odveze sve. Meni to nije bitno, važno mi je samo da stignem, a čime idem, to stvarno nije važno - priznala je ona.

Foto: youtube printscreen/Prva

Veljko Ražnatović, Anastasijin brat, pak misli da će njegova sestra biti očajan vozač.

(FOTO) RASCEPANA MU USNA! Gastoz pokazao kako izgleda POSLE BATINA - provocirao goste lokala, bokser ga unakazio!

- Brat mi stalno govori da ću biti najgori vozač na svetu, pošto nemam apsolutno nikakvu kordinaciju, ali ja mislim da ću se dobro snaći. Pokazaću mu suprotno - priča pevačica kroz smeh.

Foto: informer

 

Potražili smo cenu ove skupocene mašine na oficijalnom sajtu "Land Rovera", a poslednji modeli, od kojih je jedan i Anastasijin, kreću se od 73 hiljade evra, pa naviše.

Znajući Cecu, sigurno nije štedela na svojoj mezimici.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Ma kakva Ceca, obezbedio tata sve na vreme, ali ode pre vremena ! ! ! ! ! ! !

Iva

pre 4 godine

Ovo hvalisanje prelazi svaku granicu .Dali to znaci da su bolji ljudi od onih koji nemaju?

Vladimir

pre 4 godine

Na slici je Evok iz 2015-2017 godine znaci polovan.Sve i da je nov cena mu je 45000e!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija