• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

14.01.2020

11:58

ZA LUKSUZNU NEKRETNINU DAO 200.000 EVRA! Šako Polumenta se BAŠ OTVORIO - parking, ogromna terasa i na odličnoj LOKACIJI

Estrada

ZA LUKSUZNU NEKRETNINU DAO 200.000 EVRA! Šako Polumenta se BAŠ OTVORIO - parking, ogromna terasa i na odličnoj LOKACIJI

Podeli vest

Nije štedeo novac

Pevač Šako Polumenta poznat je po tome što zaradu od muzike i nastupa ulaže u nekretnine, a nedavno je odlučio da ćerkama Rijaldi i Rijani kupi stan u Podgorici.

Kako izvor blizak porodici Polumenta otkriva, Šako ne žali pare da naslednicima obezbedi nekretninu više, iako su obe godinama stambeno obezbeđene.

FLAŠOM U GLAVU, ZAVRŠIO NA URGENTNOM - 12 KOPČI! Pretukli našeg poznatog pevača - krv na sve strane, skandal u KAFANI!

KIJA SNIMA DUET SA ARKANOVIM SINOM - BOMBA! Marina Tucaković će im napisati EMOTIVNU BALADU, a evo šta CECA misli o tome!

- Iako je jedan od najangažovanijih i najplaćenijih pevača u regionu, Šako nikada nije rasipao novac. Kada je posle nekoliko godina na estradi počeo ozbiljno da zarađuje, primarno mu je bilo da obezbedi svoju decu i uloži u lokale. Iako se pobrinuo da sinu i ćerkama ništa ne fali i da svi imaju krov nad glavom, nedavno je preko prijatelja saznao da se u novoj zgradi u Podgorici prodaju stanovi. Tada mu je palo na pamet da svojim ćerkama kupi nekretninu kako bi im dodatno obezbedio budućnost - priča izvor i otkriva da se Šako po dolasku u Podgoricu, gde živi, posvetio razgledanju stanova u tek izgrađenom bloku.

Foto: Žarko Radovančev

- Pre nekoliko nedelja, Šako je došao iz Beograda i iskoristio slobodno popodne pre nastupa da s agentom za nekretnine i prijateljem obiđe stanove u tek izgrađenom bloku prekoputa najvećeg šoping-centra u Podgorici. Razgledao je nekoliko stanova, a najviše mu se dopao stan sa prostranom terasom na poslednjem spratu. Raspitao se o gradnji, kvadraturi i parking-mestu i pošto mu je sve odgovaralo, brzo se dogovorio - kaže izvor i navodi da se Šako nije iznenadio kada je čuo paprenu cenu stana.

MERIMI NJEGOMIR ODUZIMAJU DVE TREĆINE PENZIJE ZBOG DUGA ZA KIRIJE! Pevačica u problemu zbog neizmirenih obaveza

MITRA MIRIĆA ŽENA ZBOG LJUBAVNICE IZBACILA IZ KUĆE? Skandal zbog afere sa 30 godina mlađom pevačicom

- Budući da su stanovi u Podgorici veoma skupi, ali i da je Šako dobro upoznat sa tim kako se kreću cene nekretnina, nije ga iznenadilo što će za osamdesetak kvadrata morati da iskešira 200.000 evra. Osim toga, veoma je vezan za svoju decu, pogotovo za ćerke i malu unuku Melani. Ne bi mu bilo žao da plati i pola miliona ako bi to njih učinilo srećnim i obezbedilo im budućnost - tvrdi izvor i ističe da pevač još nije otkrio članovima porodice kakvo iznenađenje sprema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Jan 7, 2020 at 9:28am PST

 

- Budući da su Rijalda i Rijana odavno samostalne, skućene i vode svoj život, ni najmanje ne očekuju da od oca dobiju još jedan stan. To nikome iz porodice nije ni na kraj pameti, budući da im je sve već pružio. Ipak, njegova ideja je da deci ostavi nekretnine od kojih će kada on više ne bude radio moći lepo da žive. Oduvek ima utisak da nije bio dovoljno sa svojom decom zbog nastupa i nekretnine su način da dokaže da je njihova razdvojenost vredela i da pare nije bacio niz vodu. U svemu tome ga podržava supruga Vesna, a nikoga ne bi začudilo kada bi Šako uložio u još neki hotel ili lokal - zaključuje izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija