• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.01.2020

16:54

JA SAM RASTA, MENI SVE DAJU BESPLATNO! Reper šokirao IZJAVOM - od devojke tražio nešto NEREALNO! A kada ga je odbila... ŠOK

Estrada

JA SAM RASTA, MENI SVE DAJU BESPLATNO! Reper šokirao IZJAVOM - od devojke tražio nešto NEREALNO! A kada ga je odbila... ŠOK

Podeli vest

Svi komentarišu njegovo ponašanje

Reper Ste­fan Đu­rić Ra­sta (30), naodno je tra­žio od jed­ne imu­ć­ne de­vo­j­ke da mu besplatno ustu­pi au­to­mo­bil marke "Mercedes", vre­dan oko 100.000 evra, za po­tre­be sni­ma­nja spo­ta za istoimenu pe­smu.

(VIDEO) NA NOGAMA NOSI ZLATNE ROLEKS SATOVE! Didi Džej ŠOKIRALA luksuzom, čak će i Karleuša biti LJUBOMORNA!

FLAŠOM U GLAVU, ZAVRŠIO NA URGENTNOM - 12 KOPČI! Pretukli našeg poznatog pevača - krv na sve strane, skandal u KAFANI!

Međutim ono što reper nije očekivao, jeste to da naiđe na odbijanje jedne od vlasnica da mu ustupi svoj automobili. Do­bio je pet au­to­mo­bi­la, ali ne i šesti, koji je tražio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 30, 2019 at 7:31pm PDT

- Ra­stin sa­ra­d­nik zvao je pre ne­ko­li­ko me­se­ci jed­nu de­vo­j­ku ko­ja vo­zi taj lu­k­su­zni au­to­mo­bil i tra­žio od nje da im ustu­pi li­mu­zi­nu. Obja­snio joj je da im tre­ba za po­tre­be sni­ma­nja spo­ta, ali ona je, čim je ču­la da je Ste­fan u pi­ta­nju, re­kla: "Mo­gu da vam dam au­to, ali ne do­zvo­lja­vam da ga on vo­zi". Sve to je pre­ne­to Ra­sti, ko­ji se ra­zbe­sneo ka­da je čuo - ispričao je izvor.

SRPSKA MAJKA PROSLAVILA PRAVOSLAVNU NOVU GODINU! U Cecinom domu slavilo se do jutra i Lukas se latio mikrofona! Posvetili Arkanu pesmu... (VIDEO)

- Po­zvao ju je i od­mah joj re­kao: "Znaš li ti ko sam ja, ja sam Ra­sta. Me­ni svi da­ju bes­plat­no sve što ho­ću. Lju­di­ma je ča­st da ih ja re­kla­mi­ram i spo­me­nem u spo­tu. U če­mu je tvoj pro­blem?" - rekao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Dec 3, 2019 at 4:41am PST

Devojka je bi­la šokirana Rastinim zahtevima, ali je str­plji­vo sa­če­ka­la da za­vr­ši, na­kon če­ga mu je samo pre­ki­nu­la ve­zu.

OGLASILA SE GOCA ŠAULIĆ POVODOM NESTANKA ŠABANOVOG UBICE! Evo kakvu KAZNU očekuje, sud zna gde je TURČIN?

- Ra­stu je to još vi­še izne­r­vi­ra­lo, ali ni­je hteo da je vi­še zo­ve. Na kra­ju se ipak sna­šao i za taj še­sti au­to ko­ji se po­ja­vlju­je u spo­tu "Me­r­ce­des - ispričao je izvor bli­zak re­pe­ru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 4 godine

Ovakvu budalu vise ni jedna majka ne radja !!! Garant !!!!

samo ja

pre 4 godine

Mi smo krivi da ovaj,neću nikakvo ime dati-nezaslužuje ni to-može uopšte da prosperira...debil i gotovo,hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija