• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

15.01.2020

12:19

PUKLA 20.000 EVRA, NIJE TREPNULA! Ana Nikolić NE ŠTEDI NOVAC - evo šta je uradila za sebe i ćerkicu TARU! Ženski provod NA NIVOU (FOTO)

Estrada

PUKLA 20.000 EVRA, NIJE TREPNULA! Ana Nikolić NE ŠTEDI NOVAC - evo šta je uradila za sebe i ćerkicu TARU! Ženski provod NA NIVOU (FOTO)

Podeli vest

Uživale same, bez Raste

Ana Nikolić je na odmor sa ćerkom Tarom potrošila čak 20.000 evra! Pevačica trenutno uživa u Tajlandu, a pre toga se sa mezimicom baškarila u Dubaiju. U Srbiju se vraća ovih dana i spremna je za objavljivanje svog povratničkog albuma.

HIT FOTKA! Ana Nikolić uradila ŠPAGU - internet izgoreo! Njeno telo je NEPREPOZNATLJIVO - šta uradi sa njim?! Svi komentarišu...

NAPRAVILA FEŠTU U KAFANI! Ana Nikolić OVAKO puni baterije pred novi album - KAD JE ZAPEVALA CECINU PESMU, USLEDIO HAOS!

 

- Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije. Najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra - priča izvor i dodaje...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Nov 8, 2019 at 6:04am PST

- Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne i s nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da napuni baterije i pripremi se za sve što je očekuje.

I na odmoru trenira

Ana je postala pravi zavisnik od teretane, pa tako trenira i na odmoru. Nedavno je figuru dovela do savršenstva, pa joj je sada bitno da održava tu liniju. Zato svakog dana provodi više od sat vremena u teretani, a često ide i na plivanje.

Nikolićeva kaže da obožava Tajland i da posebno uživa u tamošnjoj kuhinji.

MASNA I PRLJAVA... Ana Nikolić šokirala frizera - pogledajte ŠTA je zahtevala od njega! NEMOGUĆE
NEĆE DA JE LJUBAV BOLI? Ana Nikolić ZAPALILA Instagram fotkom u halterima i bujnim dekolteom - OTKRILA STIH NOVE PESME!

- Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla na boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan - rekla je pevačica i pohvalila masaže u ovoj egzotičnoj zemlji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Jan 28, 2016 at 5:24am PST

- Svakog dana odlazim na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za telo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvek vratim sa nekoliko kilograma manje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija