• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

18.01.2020

14:05

ČITULJA SLAMA SRCE: Ni 6 meseci nakon smrti misice Dijane Milojković BOL I TUGA NE JENJAVAJU!

Estrada

ČITULJA SLAMA SRCE: Ni 6 meseci nakon smrti misice Dijane Milojković BOL I TUGA NE JENJAVAJU!

Podeli vest

Dijanina porodica će 21. januara dati šestomesečni pomen preminuloj misici i posetiti njenu večnu kuću na groblju u Ćupriji

Misica Dijana Milojković preminula je 22. jula 2019. godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću, a 21. januara ove godine se navršava šest meseci od njenog odlaska na večni počinak.

BLOKIRAO ME SVUDA! Luna u suzama priznala šta se desilo nakon RASKIDA sa Markom!

Dijanina porodica će tog dana posetiti njenu večnu kuću na groblju u Ćupriji, a njihova tuga i bol ne jenjavaju.

Foto: printscreen/Espreso

- Najdivnija, voljena naša, tvoj lik, ljubav, hrabrost, dobrotu i plemenitost, čuvaćemo zauvek u našim tužnim srcima. Neka te u tišini večnog mira prati ljubav svih nas, anđele dragi", piše u čitulji koju je porodica objavila povodom polugodišnjeg pomena.

(VIDEO) ANA KORAĆ SE SKINULA, PA POKAZALA GU*U U TANGAMA! Svi su je prozivali da se fotošopira, a sada je pokazala kako stvarno IZGLEDA!

Podsetimo, ova hrabra devojka dospela je u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi.

Foto: printscreen/Espreso

Ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji. Bitku je pre šest meseci, nažalost, izgubila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija