• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

19.01.2020

15:34

NISAM VIŠE ZAUZETA! Naša pevačica je do nedavno HVALILA DEČKA, KAD ONO...ŠOK!

Estrada

NISAM VIŠE ZAUZETA! Naša pevačica je do nedavno HVALILA DEČKA, KAD ONO...ŠOK!

Podeli vest

Aleksandra Mladenović priznala je da više nije zauzeta, ali da veoma pozitivno gleda na budućnost. Ona je kao gošća jedne emisije objasnila sve čim je sletela iz Beča, gde je morala da otputuje zbog poslovnih obaveza

- Nisam više zauzeta. Sada sam slobodna... pa ćemo videti šta će biti - istakla je ona u "Premijeri" sa osmehom na licu. 

(FOTO) TANJA SAVIĆ POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA! Više nije VATRENA CRNKA! Trese se Instagram zbog OVE TRANSFORMACIJE!

(FOTO) VELIKA RADOST U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica podelila LEPE VESTI! ČESTITKE STIŽU!

S druge strane, pevačica je nedavno teškom životnom pričom privukla svu pažnju javnosti. Ovom prilikom objasnila je da svoju borbu nije podelila s javnošću kako bi je žalili, bez obzira na komentarie koji su se izrodili. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Baš sam se borila i radila i gradila... Neki ljudi su to shvatili kao neko šlihtanje i žaljenje, ali ja to nisam pričala zato. Bilo je jako teško, detinjstvo kao detinjstvo, mlada sam počela da pevam... Sada je sve odlično - zaključila je ona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija