• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

20.01.2020

08:38

ŽESTOKI OBRAČUN SAŠE POPOVIĆA I JELENE KARLEUŠE - Kad joj je šef Granda spomenuo 400.000 evra, pevačica SKOČILA K'O OPARENA!

Estrada

ŽESTOKI OBRAČUN SAŠE POPOVIĆA I JELENE KARLEUŠE - Kad joj je šef Granda spomenuo 400.000 evra, pevačica SKOČILA K'O OPARENA!

Podeli vest

Oteli se kontroli

Jelena Karleuša „uštedela“ je skoro 400.000 evra, i to zahvaljujući Saši Popoviću. To joj je poručio šef „Zvezda Granda“ i rekao da, otkako je deo žirija, nije morala da snimi nijednu pesmu. Sve je počelo kada je Popović pitao Mariju Šerifović kada će novi album. Jelenu je to iznerviralo jer je njemu, očigledno, bitna samo ona, pa je skočila.

ZADRUGAR ZATEČEN PROCENTIMA PUBLIKE! Svi su ga PROZIVALI da je glup, a SAD SU SVESNI koliko ga voli narod - rijaliti je napustila ONA!

- Njemu nije bitno da li David nešto radi ili ja. Bitno je samo da li Marija snima, kada će taj album. To što možda ja nešto snimam, to je totalno nebitno - počela je ona, a Saša ju je, kako bi se izvukao, pitao kada će ona konačno nešto snimiti.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

 

- Zar nije tvoja teorija da ja ne treba da snimam pesme pošto, otkad sedim ovde, popularnija sam nego ikad? - pitala ga je ona.

Tada je Popović sračunao sve i pitao koleginicu koliko joj para treba za pesmu i spot. Kada je otkrila da je to u proseku 50.000 evra, on se prenerazio, pa je spustio cenu.

ANA NIKOLIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA? Iskeširala 25.000 na odmor sa njim - ZALJUBLJENA DO UŠIJU donela DRASTIČNU odluku!

- Hajde da uzmemo da je to oko 30.000 evra. Jelena ništa nije snimila pet sezona, koliko je ovde. To znači da smo ti uštedeli između 250.000 i 300.000 evra time što sediš u toj stolici! - rekao joj je Popović, a Karleuša se uvredila.

- Kako nisam, ljubavi? Duet sa Azisom, Lukasom, Milijem i Gazda Pajom?

Foto: youtube printscreen/belgrademusic/Iz Profila Tv Grand

- Taj sa Gazda Pajom se nije ni čuo. Ajde ova tri dueta da su 90.000 evra... Jelena je za pet godina snimila tri-četiri singla, umesto da je uradila dva albuma sa 16 pesama. Evo, sad da sračunamo, 16 pesama puta 30.000 evra - to je 480.000 evra! Ako oduzmemo od ovih dueta koje si snimila, koji su u proseku ukupno 90.000 evra, mi smo ti uštedeli 390.000 evra! Treba da budeš srećna! - poručio joj je Popović.

SAZNAJEMO: KRISTIJAN MOLIO DA GLUMI U "JUŽNOM VETRU"! Reditelj ispričao o čudnom susretu s KRIMINALCEM U ZABELI!

Ipak, Jelena mu nije ostala dužna i dodala je da je „Grand“ isto tako profitirao od nje.

- A ja sam vama zaradila milione. Da obrnemo, od 2015. dosad, koliko milijardi dinara si zaradio zbog mene? - ponosno ga je pitala Karleuša, a direktor je kao iz topa odgovorio:

- Isto kao od 2010. do 2015. godine.

Foto: Printscreen You Tube

- Apsolutno isto? Ja ranije nisam videla da kupuješ jahte i skupa kola - odbrusila mu je ona.

- Postoji razlika u tome što ova emisija traje od 2004. godine, a ti od 2015. ne moraš da snimaš ni pesme ni spotove, a uvek ista lova stigne - rekao joj je Popović.

- Ispada da ja funkcionišem samo zbog „Granda“, ne zbog svojih pesama, kojih nema. Sada će ih biti, a nisi me ni pitao. E pa, sada će biti novih pesama! - rekla je Karleuša.

MORALI SU NEKAKO DA ZARADE ZA HLEB! Lepa Brena je pre slave bila DADILJA ovoj pevačici, Dejan Pantelić je bio VOZAČ, a Mina...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Zvezde Granda su postalo mesto gde ova, samozvana diva ,leči svoje komplekse I ispaljuje svoje prostakluke I bezobrazluke.Poludeo I Popović I ova Krmeljuša

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija