• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

22.01.2020

17:20

OPROSTILA SAM KARLEUŠI SVE UVREDE! Pevačica ŠOKIRALA PRIZNANJEM - POMIRENJE?! Njihov sukob punio je medije, sada je prešla PREKO SVEGA

Estrada

OPROSTILA SAM KARLEUŠI SVE UVREDE! Pevačica ŠOKIRALA PRIZNANJEM - POMIRENJE?! Njihov sukob punio je medije, sada je prešla PREKO SVEGA

Podeli vest

Posle žestokih reči, primirje

Zorica Brunclik je oprostila Jeleni Karleuši sve uvrede! Posle godinu i po i zvanično je završen rat folk zvezde i pop dive.

SPAVALA SAM KOD NJEGA U STANU! Zonjićeva otkrila sve o ODNOSU SA LUKASOM - POZVAO ME JE ČIM SAM IZAŠLA, REKAO MI JE... Novi detalji (VIDEO)

Koleginice su se prepucavale preko društvenih mreža, ali je Zorica odlučila da spusti loptu.

Foto: Informer DN

- Rešila sam da iz svog života izbacim sve što je negativno i što nema veze sa lepim stvarima i srećom. Oprostila sam svima koji su me ikad uvredili, pa i Jeleni Karleuši - priča Zorica i priseća se kako je započet sukob:

(FOTO) PRELEPE ĆERKE MAJE MARIJANE! Milica je postala PUNOLETNA, pevačica ima mnogo razloga za SLAVLJE!

- Bila sam zgrožena jer je u emisiji nosila brushalter u obliku penisa! Sa unucima sam gledala televiziju u tom trenutku i bila sam zapanjena. Iznela sam svoj stav na društvenim mrežama, a Jelena je počela najstrašnije da me vređa. Ona je ta koja je mene žacnula! Tada nisam prećutala, pa sam joj preko društvenih mreža objasnila da nije bila svesna svoje sramote. Nisam ništa započinjala, pa neću ni da završavam. Samo sam konstatovala neke stvari. Sada je to prošlost, kojoj neću da se vraćam.

Foto: youtube printscreen/ belgrademusic

Brunclikova napominje da sve slobodno vreme posvećuje porodici i da je estradna dešavanja više ne zanimaju:

- Najveći izvor radosti u mom životu su moji unučići! Mnogo vremena provodim sa njima, a kako rastu, učiću ih da postanu dobri ljudi. Oni su moj veliki blagoslov i izvor dobrog raspoloženja.
 

Podsetimo, rat ovih pevačica počeo je kada je Zorica na Instagramu napisala da je zgrožena time kako se Karleuša obukla u "Zvezdama Granda", gde ju je pre nekoliko godina zamenila u žiriju.

PRVA OBJAVA I SLIKA MALOG JOVANA! Seka okačila fotku tek rođenog sina - odmah nakon POROĐAJA! Imala je veoma jaku poruku (FOTO)

DARA BUBAMARA ZAVRŠILA U ZATVORU! Njen kućni SNIMAK postao hit među ROBIJAŠIMA - gola se prevrće po KREVETU i UZDIŠE!

- Nedelja je ujutru. Gledam divnu porodičnu emisiju 'Radna akcija' sa unukom, koju prekida reklama za 'Zvezde Granda' i ne verujem šta vidim. Jelena Karleuša sa penisom na grudima ocenjuje kandidate. Zgrožena sam. Što je mnogo, mnogo je - napisala je tada pevačica, a JK joj nije ostala dužna:

- Zorice, Vi kao gospođa posebno gadljiva na penis imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis, zar ne? Možda sam i ja mišljenja da je vaša kosa i pojava svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala vašu posebnost i hrabrost. Uvek su mi smetali oni koji su vas zadirkivali da od svakog muža imate po jedno dete. Sram ih bilo! Što se mene tiče, od srca vam želim da penis ne vidite više nikad u životu! Što ste morali, morali ste i tačka."

Foto: printscreen Premijera

Brunclikova na ovo nije mogla da ostane nema, pa je posavetovala mlađu koleginicu: "Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži. Spucao te je prostakluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Začudila me je tvoja plitka analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Verovala sam da si mnogo inteligentnija. Jedan majčinski savet, jer imam ćerku tvojih godina: mani se ćorava posla! Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem. U svakom smislu te reči."

Bekuta: Neka njih dve same reše sukob

Pevačice nisu htele da se mešaju u sukob JK i Zorice, samo je Ana Bekuta kratko prokomentarisala:

- Videla sam šta se desilo. Ne bih svakako da se mešam, ali moram da priznam da sam se nasmejala kada sam videla kakva se prašina podigla oko tog neobičnog brushaltera. One su moje koleginice i neka sve same reše. Ne bih da stajem ni na jednu, ni na drugu stranu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija