• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2020

17:15

KONAČNO IH JE POKAZALA! Ovo su Cecini roditelji - njena majka je učiteljica, a otac...

Estrada

KONAČNO IH JE POKAZALA! Ovo su Cecini roditelji - njena majka je učiteljica, a otac...

Podeli vest

Pevačica je u više navrata otkrila da su joj roditelji strogi

Svetlana Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svojih roditelja, što nije baš čest slučaj.

"MAČO MEN, KOJI NIJE..." Ceca priznala kakav TIP MUŠKARCA VOLI - aludirala na svoj najveći hit! Da li ima i ona jednog takvog?!

TI KAO DA PI**E NISI VIDEO! Zorica i Mensur se ŽESTOKO POSVAĐALI, ona ga polila vodom! (VIDEO)

TERMIN DOGOVOREN - POTVRĐENO! U Zadrugu ulazi KRISTIJAN GOLUBOVIĆ, ali to nije sve! Sa njim je i bivši učesnik "Parova" - novac već dobio!

Foto: printscreen/tvpink

Njena majka Mira bila je seoska učiteljica, a otac Slobodan mašinbravar i trgovac. Ne vole da se eksponiraju u javnosti.

ONA IZDRŽAVA EDU! Evo ČIME SE BAVI ZILHA - sigurno NISTE ZNALI! Ima svoju FIRMU, VELIKO PORODIČNO NASLEĐE, a radi u... Zarađuje OGROMAN NOVAC (VIDEO)

Foto: printscreen instagram

Pevačica je otkrila da su roditelji prema njoj i mlađoj sestri Lidiji bili veoma strogi, te da su njih dve patrijarhalno vaspitane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija