• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

24.01.2020

07:07

DA LI STE VI NORMALNI?! ODOH JA! Karleuša napravila neviđeni haos u "Zvezdama Granda", Popović se hvatao za glavu!

Estrada

DA LI STE VI NORMALNI?! ODOH JA! Karleuša napravila neviđeni haos u "Zvezdama Granda", Popović se hvatao za glavu!

Podeli vest

Razočarana time što njenoj kandidatkinji Anđeli Tasić Bekuta, Bosanac i Marija nisu dali glas, pevačica je sela u kola i odvezla se kući, ne mareći za negodovanje kolega i publike

Jelena Karleuša napravila je skandal tokom snimanja "Zvezda Granda" jer njena takmičarka nije prošla u sledeći krug. Besna na kolege, pevačica se pokupila, sela u automobil i nije se vraćala više od sat i po vremena, zbog čega su počele da se bune kako kolege, tako i publika.

Boljeg mentora od JK nisam mogla da imam

Neprolazak u sledeći krug lakše od Jelene je podnela sama Anđela. Ona se oglasila na Instagramu i zahvalila Karleuši. 
- Nažalost, za ovu godinu sam završila s takmičenjem u 'Zvezdama Granda'. Trema je učinila svoje. Hvala svima koji su bili uz mene i hvala Jeleni Karleuši, boljeg mentora nisam mogla da izaberem - napisala je Anđela.

Jelena daje sve od sebe kada su njeni kandidati u pitanju. Oformila je čitav tim koji radi s njima, pa tako vežbaju pevanje, biraju pesme, ona se brine o njihovom nastupu, stajlingu, koreografiji... Upravo zbog toga je polagala velike nade u njih, pa je pobesnela kada jedna od takmičarki, Anđela Tasić, nije prošla dalje, što će tek biti emitovano.

- Stoji da je devojka imala tremu i nije bila najbolja, ali činjenica je da je talentovana. Kada je Anđela otpevala dve pesme, glas su joj dali samo Viki i David, dok Bekuta i Bosanac nisu. Marija nije bila tu, otišla je kada je devojka počela da peva pod izgovorom da treba Bosancu da donese lek, tako da ni ona nije dala glas. Jelena je bila besna, pitala je kolege da li je to fer. Falio joj je jedan glas za baraž, pa je počela da viče: 'Pa i lošiji kandidati su prolazili i išli u baraž, da li ste takvi da nećete da joj date glas? Ovo nije fer! Jeste li vi normalni?! Neću više da budem ovde!' Jelena je toliko urlala, da se orio ceo studio. Potom je besno skinula bubicu i bez reči otišla - priča izvor koji je prisustvovao snimanju i dodaje da su svi ostali zatečeni, ali da su mislili da je Karleuša izašla napolje kako bi došla sebi i da će se vratiti za desetak minuta.

NA*EBAĆEŠ, ZAVRŠIĆEŠ U RUPI, I TI I TVOJA DECA! Jelena Karleuša u sudu uputila jezive pretnje glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

Ipak, kada im je Šerifovićeva rekla da je sela u kola i odvezla se kući, bili su u neverici.

- Sve kolege su negodovale što Jelena ima takav tretman, radi šta joj se hoće. Čak je i publika počela da se buni, a Saši Popoviću je bilo veoma neprijatno. Zvao je Jelenu na telefon, ali mu se nije javljala, pa je, kako bi umirio sve, rešio da napravi podužu pauzu. U bekstejdžu su nastavili da je zovu i Saša, i Marija, i Jelenini saradnici, ali najpre se ni njima nije javljala. Na kraju se javila i uspeli su da je privole, Popović ju je zamolio da ne pravi probleme, pa se vratila - kaže izvor.

ŽESTOKI OBRAČUN SAŠE POPOVIĆA I JELENE KARLEUŠE - Kad joj je šef Granda spomenuo 400.000 evra, pevačica SKOČILA K'O OPARENA!

On dodaje da je prošlo više od sat i po vremena i da se Karleuša tek tada vratila. Kako kaže, do kraja snimanja nije bila raspoložena i nije mnogo komunicirala s kolegama, a do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do njenog komentara.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija